Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

Gość kłykciaa24
amant, spotkałeś się już z kimś? Wyszło cokolwiek z tego tematu?

Gość Marta33
Amant. Urodziłam się 14 listopada 1974 roku (Skorpion). Mam brązowe oczy i jasne włosy. Niestety imię nie pasuje. Moje to Marta. Ale pasuję w większości do opisu... Teraz Ty napisz mi coś o sobie. Czym się zajmujesz? Masz chociaż samochód (wzmianka o PKP trochę mnie zaniepokoiła - chyba nie jeździsz koleją?). Ile wzrostu, ile wagi? Z kim mieszkasz? Mam nadzieję że sam.

Gość kandydatka
Barbie nie znasz Amanta on to uwielbia ;)

"Marta33 Amant. Urodziłam się 14 listopada 1974 roku (Skorpion). Mam brązowe oczy i jasne włosy. Niestety imię nie pasuje. Moje to Marta. Ale pasuję w większości do opisu... Teraz Ty napisz mi coś o sobie. Czym się zajmujesz? Masz chociaż samochód (wzmianka o PKP trochę mnie zaniepokoiła - chyba nie jeździsz koleją?). Ile wzrostu, ile wagi? Z kim mieszkasz? Mam nadzieję że sam. " Imię bym mógł odpuścić ale nie ta data urodzenia:O.

Gość co to znaczyyyy.
k.odwetowa ??

Gość Meahewet
Chyba sie postarzałeś.. aż 4 lata szukasz.. musisz byc strasznie.. wybredny?? hehe

Gość do amanta
jestem ciekawa, ale mnie ty krzywdzisz

Gość do amanta
poznałam twój charakter,jaka dziewczyna chciała być z tobą, zmień postępowanie wobec ludzi, ciekawe czy ty masz swoją godność i szacunek dla siebie, pamiętaj o tym, że dziewczyny to też ludzie,nie traktuj ich jako rozrywkę, są na świecie mądre i wartościowe kobiety, może z tobą jest coś nie w porządku, skoro nie możesz znalezć tej jedynej,jestem spostrzegawcza, potrafię zauważyć złe zamiary człowieka, twoje wypowiedzi skłoniły mnie do myślenia i czuję, że dziwny z ciebie osobnik

Amancie stosujesz podobny "system" jak Tomek/FHG. On mówi o czynnikach, ty definjujesz je jako astrologiczne zbieżności dat :D efekt jest taki sam, czyli żaden..............

Gość do amanta
o to jaki jesteś....

Gość rafal.rozmis
Hej ja tez stracilem swoja milosc nie wiem jak ja spowrotem odzyskac czy ktos mi powie???

Gość slowik
Amant, od początku mi się nie podobał, ludzie bronili mnie przed nim, on jest złym człowiekiem jak ta Mańka z topiku o gejach, Steve miał rację , że ci ludzie zioną nienawiścią,mówił , żebym niedała się krzywdzić, bo oni nie lubią słabszych, Jarek 84 też nie jest lepszy, niewiadomo jaki jest, ale też nie wzbudza we mnie zaufania. Coś jest w nim , co mnie odpycha, obraża dziewczyny i innych ludzi. Ja mam przyjaciół, a on nie.Homofobka nazywała mnie wariatką, bo bronię innych, a sama jest psychiczna,Amant obrażał ofiary gwałtu, Jarek 84 groził śmiercią gejom. AMANT , KRWAWA MAŃKA I JAREK 84 TO KRĄG ZŁA, UWAŻAJCIE NA NICH LUDZIE.

Gość mała ruda 150cm
Cześć, Amancie. Nie wiedziałam, że taki zły jesteś. Pójdziesz do piekła, he he.:P

Gość mała ruda 150cm
Wiem, wiem.:) Ale i tak pójdziesz do piekła.:P Ja nadal poszukuję Wodniczka.❤️ Bo aż tak skrupulatna jak Ty to nie jestem.:P A czy Ty umawiasz się z paniami niespełniającymi wymagań, czy nie?

Gość mała ruda 150cm
Żeby zweryfikować założenia może? He he, no jak chcesz, ale kto wie - może się pomyliłeś w obliczeniach bądź Bóg się pomylił?:P Daj sobie i kobietom szanse i umów się czasem z tego niegodną.;)