Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

Gość Ju...
Cześć, Słowiczku.:) Ja bym Cię, Amancie, poderwała, ale 1. musiałbyś mnie do tego zachęcić, 2. nie przy świadkach.

Gość slowik
Cześć Justyno, dawno nie gadałyśmy.

Gość Ju...
Fakt. Co u Ciebie?

Gość slowik
W porządku, wszystko po staremu, a ciebie co słychać.

Gość Ju...
He he, standardowa wymiana uprzejmości, w sumie nie dziwne, gdy brak prywatności. U mnie też w porządku, dziękuję bardzo.:) Pogoda lepsza, to i nastrój poniekąd, prawda?

Gość slowik
Tak to prawda, pogodę mam dobrą, nie narzekam,z natury jestem wesoła,lubię pogadać z ludzmi.

Gość Ju...
To dobrze.:) A i popisać chyba lubisz.;) Chociaż nie widzę Cię na innych topikach za bardzo - chyba że się maskujesz.:P

Gość slowik
Nie jestem na wszystkich, bo tych topików jest dużo. Nie maskuję się, szukam ciekawych tematów.

"slowik Martyno bądz spokojna, nigdy nie umawiam się z obcymi ludzmi, bo mam swój rozum. " Na pewno by to nie pomogło jakby mafia wjechała czołgiem tam gdzie siedzisz:P.A do tego nożem w plecy niektórzy dostali od znajomych:P.A brednie na mój temat mnie nie interesują:P.A na stronie nasza klasa nie jest ważne czy ktoś się ze mną umówi tylko to czy ja zechcę kogoś nawiedzić:classic_cool:.

"slowik Martyno bądz spokojna, nigdy nie umawiam się z obcymi ludzmi, bo mam swój rozum. " Na pewno by to nie pomogło jakby mafia wjechała czołgiem tam gdzie siedzisz:P.A do tego nożem w plecy niektórzy dostali od znajomych:P.A brednie na mój temat mnie nie interesują:P.A na stronie nasza klasa nie jest ważne czy ktoś się ze mną umówi tylko to czy ja zechcę kogoś nawiedzić:classic_cool:.

Gość Amancie
Nie sprowokujesz mnie do złości, bo jestem opanowaną osobą, do widzenia szaleńcze.

Gość Amancie
Siedzę sobie na skalistym brzegu i wpatruję się w lazurowe morze. Mam na sobie dwuczęściowy kostium i wisiorek z muszelek. Wchodzę do wody i powoli polewam się, idę dalej i głębiej, nagle czuję,że ktoś chwyta mnie za nogę, z fal wyłania się płetwonurek, mężczyzna jest przystojny i dobrze zbudowany, patrzy na mnie z uśmiechem. Wychodzimy na brzeg, on ściąga swój strój, podaję mu ręcznik , wyciera się mocno. Potem przebieram się sama, on zbliża się do mnie i całuje. Kładzie na gorącym piasku, podnosi moje nogi , oplata wokół swoich bioder, wchodzi we mnie, a ja czuję wulkan ogarniający moje ciało, potem znowu on zagłębia się we mnie i krzyczę jak oszalała.

Gość MartynaK
Do: Amant Wszech Czasów k.odwetowa Szkoda, że Tobie nie wjedzie czołg w dupę ... Bardzo bym chciała, abyś poczuł mniej więcej to co my czujemy gdy nas gwałcą ... Szybko byś przestał być takim zarozumialcem i idiotą jak teraz. Zrozumiałbyś co to znaczy ... Nigdy nie życzę ludziom złego, ale Ciebie nie cierpię, bo nikt nigdy nie kpił z tego, że zostałam zgwałcona, a Ty właśnie to zrobiłeś i nie tylko drwiłeś z mojej historii, ale również z opowiadań innych dziewczyn i kobiet ... Żal mi Ciebie ... Powinieneś usiąść sobie wieczorem w fotelu ( a pewnie dużo masz wolnych wieczorów, bo wątpię byś miał wielu znajomych - wynika to z Twojego chamstwa ) i zastanowić się nad tym, czy warto jest ranić ludzi ... Żegnam

Gość Martyno
Masz rację, on zranił wiele kobiet i dalej to robi, proszę cię nie czytaj jego tekstów, on to robi specjalnie, żeby zwracać na siebie uwagę, widać, że z nim jest coś nie tak, normalny zdrowy człowiek nie gadałby takich bzdur, on jest psycholem. Świrów nie brakuje. Ignoruj go.

Gość Amancie
Zgłoś się do psychiatryka i niech tam cię naszprycują prochami. Powinieneś siedzieć w zakładzie zamkniętym. Tam jest twoje miejsce.Wróć na ziemię, bo komputer zle wpływa na twój mózg. Nie masz poczucia rzeczywistości, wszystko ci się wydaje idealnie proste w życiu, ciekawa jestem jak poradziłbyś nie mając domu, pieniędzy, jedzenia, będąc w dodatku chorym. Zmiękłbyś wtedy bardzo. Inaczej spojrzał na ludzi.

\"A to że coś tam napisałem to nie znaczy że uważam że każdą powinno się gwałcić\" Powinno..? To znaczy, że uważasz, że niektóre jednak należy zgwałcić? ZASTANÓW SIĘ CO TY MÓWISZ! Gwał to przemoc i koniec. Przemoc seksualna to najgorsza odmiana przemocy. Jesteś tak napalony, bo nigdy kobiety nie miałeś, że już nie myślisz albo może myślisz... o gwalcie? Cholera Cię wie..? Chociaż wydajesz się być nieszkodliwy, tylko prymitywny.

Gość MartynaK
do : "Amant Wszech Czasów k.odwetowa" a więc uważasz, że gwałt to nie przestępstwo? Więc powiedz mi dlaczego zawsze jest się za osobami np. pobitymi, okradzionymi, nawet za tymi które zostały zamordowane. Przecież wtedy zawsze się uznaje winę winowajcy ... A broni się poszkodowanego. To ty masz coś nie tak z czachą ... Jesteś facetem Ciebie nic podobnego pewnie w życiu nie spotka. Po prostu nie masz pojęcia o życiu.

" 13:59 frk-09 "A to że coś tam napisałem to nie znaczy że uważam że każdą powinno się gwałcić" Powinno..? To znaczy, że uważasz, że niektóre jednak należy zgwałcić? ZASTANÓW SIĘ CO TY MÓWISZ! Gwał to przemoc i koniec. Przemoc seksualna to najgorsza odmiana przemocy. Jesteś tak napalony, bo nigdy kobiety nie miałeś, że już nie myślisz albo może myślisz... o gwalcie? Cholera Cię wie..? Chociaż wydajesz się być nieszkodliwy, tylko prymitywny. Oto moje epitafium: Ja tu tylko gniję i jego wizualizacja: http://www.youtube.com/watch?v=-XagVXbaUb8 /' Pewnie że wiem o co mnie chodzi:P.Oczywiście że uważam że złodziej co mnie okradł powinien być gwałcony:P.I nie bredźcie o jakichś gnębionych bo o byle kim nie piszę:P.A jakbym kogoś nie lubił to na pewno by mnie nie skłoniło do gwałtu :P.

Gość MartynaK
Do : Amant Wszech Czasów k.odwetowa Powiedz mi tylko jedną rzecz ... Dlaczego zamiast współczuć zgwałconym dziewczynom ( bo chyba po to się wchodzi na ten topik, aby je pocieszać ) Ty jeszcze bardziej je dołujesz ... ? Kiedyś napisałeś, że po co ona go lała ... A co miała stać bezczynnie i pozwolić na to, aby ja wykorzystano ? Powiedz mi jaki jest Twój tok rozumowania, bo ja nie mam pojęcia jak Ty to wszystko odbierasz ...

Gość Martyno
Proszę Cię ostatni raz nie rozmawiaj z tym śmieciem. On jest idiotą, a ty mądrzejsza, nie czytaj tego topiku, nie pozwalaj na dręczenie siebie, po co szarpać sobie nerwy. On zawsze będzie taki sam. Normalny i zdrowy człowiek nie gadałby takich bzdur. Wejdz na przyjrmniejsze tematy.

Gość MartynaK
Do : Amant Wszech Czasów k.odwetowa Jasne dla Ciebie nie ma takiego podziału, bo Ty sam nie wiesz co to znaczy gwałt. Inaczej byś gadał, gdybyś doznał tego okropnego uczucia. Szczerze mówiąc mam wyjebane na to, czy mam u ciebie jak " na pieńku ", czy nie... A z resztą co z tego, nawet gdyby tak było! Wiesz co mam ochotę się z Tobą spotkać i " przemówić " Ci do rozumu, że jednak się mylisz.

ile już tych randek miałeś, bo widzę, ze działasz tu od 4 lat?

Gość MartynaK
Widzę, że ten odważny amancik boi się spotkania ...... pffff co z Ciebie za facet palancie!

" MartynaK Do : Amant Wszech Czasów k.odwetowa Jasne dla Ciebie nie ma takiego podziału, bo Ty sam nie wiesz co to znaczy gwałt. Inaczej byś gadał, gdybyś doznał tego okropnego uczucia. Szczerze mówiąc mam wyj**ane na to, czy mam u ciebie jak " na pieńku ", czy nie... A z resztą co z tego, nawet gdyby tak było! Wiesz co mam ochotę się z Tobą spotkać i " przemówić " Ci do rozumu, że jednak się mylisz. " To nie jest istotne co ja wiem ale czy ktoś zasłużył na ten gwałt a wy udowadniacie że zasłużyłyście na coś gorszego:P.A spotykać na razie nie mam po co:P.No chyba że podasz swoje namiary to kiedyś pomyślę jak już wygryzę władzę z posady:P.

Gość MartynaK
Do: Amant Wszech Czasów k.odwetowa A Twoim zdaniem niby na co zasłużyłyśmy? Wiesz co jeżeli kiedykolwiek się spotkamy to ja Ci pokażę na co Ty zasłużyłeś ... Własnymi rękoma, bez udziału jakiejś mafii, o której gadasz non stop!!!

Gość AMANCIE
DAM CI TAM SWOJE NAMIARY, SPOTKAMY SIĘ W MIEJSCU GDZIE ZASŁUGUJESZ NAJBARDZIEJ.

Gość AMANCIE
NIE ŻYJESZ. NIE ZADAJĘ SIĘ Z TAKIMI JAK TY, BO MNIE ODPYCHAJĄ. JESTEM STO RAZY MĄDRZEJSZA NIŻ TY. PROPONUJĘ CI SPOTKANIE Z KIMŚ W MUDURZE POLICYJNYM, PRZESTAŁBY SIĘ ŚMIAĆ IDIOTYCZNIE.