Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie popłakałam głupia

Synek przez sen powiedział MAMA a ja się popłakałam ze wzruszenia

Polecane posty

Gość gość
Ty w ogole stabilna emocjonalnie jestes? :O Wez sie kobieto za siebie bo zycie to nie bajka i nocne pomruki spiacego dziecka :O

Gość gość
Kolejna matrona wpatrzona w dzieciaka jak w obraz i kochajaca za mocno. Kiedy wy wreszcie zrozumiecie, ze dziecko wychowuje sie dla swiata, dziecko nie jest osobista maskotka matki.

Gość gość
kolejna zimna suka bez instynktu macierzyńskiego

Gość gość
Ja też się popłakałam, jak oglądałam dokument o najmłodszym więźniu Guantanamo. Ten chłopak był tak załamany psychicznie, że też wzywał swoją matkę. Może twój syn jest na skraju załamania nerwowego autorko?

Gość poroocznikovva
Alez tu okropne babska siedza. Nic tylko zgnoic dosrac i zdeptac Kobita sie cieszy,ze dziecku jest bliska i ze jak ono sni,to mama jest kims ,kto w tym snie ma pocieszyc/mozna sie z nim podzielic emocjami (mamo zobacz jakie to larne)/uratowac. Dziwi was,ze jej sie milo zrobilo? Wstretne kwoki bezrobotne i sfrustrowane

Gość gość
Popieprzone jestescie po calosci, autorko wiem co czujesz:-) tez mam synka i doskonale cie rozumiem:-) a tych porabanych idiotek w ogole nie sluchaj, cepy

Gość gość
A mi cię szkoda autorko dlatego, że nie masz chyba bliskiej osoby, z którą mogłabyś się podzielić swoją radością i musisz tutaj na forum pisać.

Gość gość
po prostu posraliśmy się wszyscy ze szczęścia...

Gość gość
Ludzie, co tu za matki siedzą. Kobieta się wzruszyła, że Jej dziecko powiedziało mama, a tu ataki, jakby je skrzywdziła co najmniej. Czyście powariowały idiotki? A już tekst, że "dzieci wychowujecie dla świata, dziecko nie jest osobistą maskotka matki"... Pogięło Cię?! Bo chciała je przytulić i mu powiedzieć, że je kocha? Ty zaznałaś kiedyś takiej zwykłej - niezwykłej matczynej miłości? Chyba nie i stąd te żale.

Gość gość
No fajnie, to moze kazdego dnia tysiace nowych poleka bedzie sie tutaj jarac tym, ze bachor w koncu cos tam wybelkotal ???

Gość gość
Bachorem byłaś i zostaniesz. Trochę szacunku dla innych pusty pojemniku na mózg.

Gość gość
Też bym się wzruszyła:) a w jakim wieku jest? do gościa co napisal ze pierwsze slowo czlowiek mówi mama, to,sorry ale moja corka,najpierw mowila baba przez 2 tyg a dopiero potem mama.

Gość gość
Szkoda, że się nie posrałaś, łatwiej byś zapamiętała ten dzień. Pewnie cycem karmisz, bo normalnej kobiecie by takie głupoty do głowy nie przyszły.

Gość Nati2013
To piekne :) Musisz byc wspaniala Mama w porownaniu do tych Pseudo Super Matek:) nie wiem Co ma znaczyc ich zachowanie... Ale to puste tak bardzo, ze az zal mi ich dzieci... Zycze Tobie jeszcze wiecej tych wspabialych chwil i ja tez czesto placze z radosci i szczescia Przy mojej malej :)

Gość gość
Aż się posmarkałam ze śmiechu, bękarcik coś wybełkotał, a mamuśka się mało nie poszczała z wrażenia.

Gość gość
mój dziś mówił pupa :)

Gość gość
Przeciez ten dzieciak ma juz blisko 5 lat!!!!! 4.5 dokladnie a niezrownowazona emocjonalnie baba, ryczy bo steka przez sen. Biedny dzieciak, zadusi go ta chora miloscis. Za kilka lat bedzie uciekal od zaborczej, szurnietej matki.