Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje mało ruchów dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 28 tygodniu ciąży drugie dziecko, ułożenie pośladkowe puki co jest, czy może być to przyczyną ? dodam że ze starszym synkiem dotykać nie trzeba bylo aby zobaczyć jak kopie :P

Gość gość
moze faktycznie ulozenie ma znaczenie ale podobno w tym tygodniu juz dziecko sie tak bardzo nie rusza bo ma mniej miejsca.jak bedzie cie to dalej niepokoic to jedz na izbe albo zapros polozna i niech chociaz tetno dziecka wyslucha to moze cie to uspokoi troche.

Gość gość
jeśli lekarz mówi ze wszystko ok to znaczy że jest wszystko ok być może masz dziecko spokojne kiedyś powiedziałam mojej ginekolog że rzadko czuję dziecko a ona mi odpowiedziała własnie, ze po prostu jest spokojne i że na diabła to ja nie wyglądam, więc pewnie ma to po mnie teraz mam grzeczniutkie dziecko :)

Gość gość
to mnie uspokoilyscie :) wlasnie Wiktorek starszy to szałaput ;P moze córcia bedzie spokojniejsza :P a w 28 tc to ma chyba jeszcze ms ?? Ona od początku była mało ruchliwa :) mialam badane tetno usg itd i wszystko ok :) ale jak to matka zawsze sie martwie :P

Gość gość
to mnie uspokoilyscie :) wlasnie Wiktorek starszy to szałaput ;P moze córcia bedzie spokojniejsza :P a w 28 tc to ma chyba jeszcze ms ?? Ona od początku była mało *****iwa :) mialam badane tetno usg itd i wszystko ok :) ale jak to matka zawsze sie martwie :P