Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi tak zle

Polecane posty

Gość gość

znow mnie oszukal, wykorzystal, placze juz ktorys dzien - a on ma mnie w d***e i jeszcze wmawia mi,ze to ja nie umiem kochac, bo on z naszych 8 dniu w miesiacu skrocil je do 4, bo musi sie widywac z dzieckiem, ktore sobie zrobil, zdradzajac mnie mowi,ze jestem samolubem

Gość gość
Kochaj k****arzy :D

Gość gość
nie wiedzialam,ze mnie zdradzal poklocilismy sie bardzo - a on wyszedl i przez kilka dni cisza, poznal ja , umowil sie - myslalam,ze dwa tygodnie sie sportykali. okazalo sie,ze dwa miesiace, zrobil jej dziecko, ale ona nie wiedziala,czyje to dziecko, bo spala w tym czasie tez ze swoim bylym. telenowela. uwierzylam mu,ze byl slepy, zly na mnie

Gość gość
poszukaj sobie normalnego faceta

Gość gość
kogo mam kochac? kto mnie chce? faceci to maja latwiej, a kobiety... drugi zwiazek, po 30ce , a taka glupia sie okazywalam patrzyl na mniem wydawalo mi sie,ze kocha, tylko sie pogubił (ma problemy z depresja)

Gość gość
nikt mnie nie bedzie chcial. mam dziecko, z [poprzedniego zwiazku (mloda i glupia, zakochalam sie, rzucilam studia i urodzilam dziecko) myslalam,ze zmadrzalam - 6 lat z nim bylam i co sie okazalo? ze w ogole

Gość gość
Co ma depresja do sypiania z inną? Pogubił się :D taaa, zesrał.

Gość gość
zostaną desperaci do wyboru tacy najbardziej kochają

Gość gość
Kto to powiedział, że nikt cię nie będzie chciał? Niektóre z dzieckiem układają sobie życie na nowo.

Gość gość
Twoim problemem jest głupota.

Gość gość
myslalam,ze czlowiek, ktory cierpi, nie skrzywdzi. bo wie jak to jest. pomyłka, teraz ma wylaczony telefon, nie chce ze mna rozmawiac. mowi,ze nie kocham go, bo nie umiem zniesc tego, ze ma dziecko. nie umiem. on jak go widzi, to swiata poza nim nie ma. mnie nie ma. jest tylko jego radosc. matka jego mnie nie lubi - bo jestem po rozwodzie, od poczatku. z pierwszym facetem-mezem bylam od 15 roku zycia, wpadlismy w wieku 21 lat. ponizal mnie, bil. nie byl taki wczesniej. znikal z domu na noc. na porod mnie nie chcial zawiezc. tez wybaczylam, pomyslalam,ze sytuacja przerosla go. co z tego,ze racjonalnie wiem, co nie tak, skoro boli i nie chce przestac.

Gość gość
Desperaci nie kochają. Są zdesperowani i rżną wszystko na boku.

Gość gość
no jest glupota. nie umiem sie odkochac. i dlatego cierpie. ten facet niczego dla mnie nie zrobil, a ja na wszytsko sie zgadzalam: lody, cuda nie dziwy z innej strony. myslalam,ze jak bedzie mial wszystko w domu, to nie zdradzi. zdradzil. przeciez ja juz nikomu nie zaufam. poza tym mowi mi,ze jestem gorsza kategoria - matka z dzieckiem.

Gość gość
zyje w jakims zamknietym swiecie - wydawalo mi sie, ze jak sie jest dobrym, szczerym, otwartym, to nie ma szans sie nie udac. a tak naprawde to wszyscy mnie na poczatku skreslaja, nie chce zabiegac o czyjas milosc, chce tylko nie cierpiec. chce moc spac w nocy i czekac na te smierc. rozumiem,ze za bledy trzeba placic. tylko czemu zaden z tych mezczyzn nie zaplacil?

Gość gość
wole juz sie nie pakowac w zadne zwiazek. mam troche lat samotnych przed soba. musze zyc. niestety. nie umiem kochac - tak mnie podsumowal. 4 dni w miesiacu.. a i tak wiekszosc tych dni to patrzyl w monitor na gre - bo wtedy nie mysli o swoich smutkach. a najbardziej ironiczne jest to,ze poznalam go tutaj na tej %%%&%$ kafeterii. wypowiadal sie w jednym temacie, tak mi sie spodobal. tylko taki mial przybity glos, myslalam,ze to dlatego,ze nikt go nie kocha. oddalam siebie, bo chcialam mu poprawic zycie...

Gość gość
p*****le, bede pisac az padne moze jak to gowno wyrzuce z siebie, to mi minie. z tego seksu i zwiazku z tamta jest dziecko. jego matka uparla sie,zeby mialo nazwisko po nim (wczesniej dziecko mialo nazwisko jej chlopaka, bo ona sie upierala,ze to nie jest mojego faceta - zrobili testy, namowilam ich, bo nie chcieli tego ruszac, i wyszlo, ze nie jest tak jak ona myslala. i sie zaczelo. milosc do "synusia". a wspaniala dziewczyna nr 2 zakolegowla sie z jego mamusia, bo jego rodzice marzyli,zeby juz byly wnuki, a ona spelnila ich marzenie (w koncu facet tez blizej 40ki). ze mna dwa lata byl, z nia sobie od razu machnal dzieciaka. byla ladniejsza - nie bede oszukiwac.

Gość gość
Naprawdę wszyscy cię z początku skreślają? Wydaje ci się.

Gość gość
wiem w jakich pozycjach, kiedy i gdzie sypiali. wszystko mi powiedzial - bo poprosilam :) nigdy tego nie robcie, dobre dwa lata zajelo mi poradzenie sobie z obsesyjnym mysleniem. czego on nie powiedzial, ona dopowiedziala. skontaktowalam sie z nia, zeby namowic na zrobienie testow. jakie gowno, bralam udzial w takim gownie. przy okazji - ona ma juz nowe dziecko, z innym facetem, tez po przelotnej znajomosci. tez facet z nia nie jest. to tylko potwierdza jak baby sa glupie

Gość gość
Dobrze ci tak, k****enie zawsze się tak kończy :P

Gość gość
faceci w d***e maja, jaka byla moja historia. patrza tylko,ze MAM dziecko. zreszta, mam przyprowadzic kolejnego faceta do domu? wystarczy tych dwoch. jeden mnie walnal klka razy przy dziecku, drugi wyzwal. ten drugi oczytany, filozoficzne dysputy toczylismy - i co. i gowno. gdy czytam, co napisalam, jest mi wstyd. i jeszcze blagalam, by ze mna zostal. gdy mnie zdradzil, to nie moglam spac przez dwa tygodnie. nie moglam uwierzyc,ze taki madry facet, taki cieply ! mowiacy tyle o nieszczesciu w swiecie moglby to zrobic. gdy sie dowiedzialam , moja reakcja: tylko nie ty! nie wiem, jak rozpoznac wlasciwego faceta. nie umiem. wszyscy wokol mnie to widza, tylko nie ja.

Gość gość
k****enie? no tak masz racje. trzeba bylo czekac do slubu. wtedy mi sie wydawalo, ze mu pomagam niespecjalnie myslalam o sobie

Gość gość
ku przestrodze moja historia. seks w niczym nie pomaga. jak ktos wie, jak poznawac, czy facet jest dobrym czlowiekiem, prosze o wskazowki :/. fajnie by bylo choc raz byc z kims na serio. z kims, kto bedzie umial mnie pokochac jak ja jego. jesli tu kiedys jeszcze raz wyjdzie, zabije mnie,ze opowiedzialam tu te historie... ma fiola na pkcie prywatnosci - mnie juz zwisa wszystko. chce powiedziec, mam dosc milczenia. tylko z nim o tym rozmawiam, bo mi wstyd.

Gość gość
gdy plalakalam przed nim, uslyszalam, ze gdy mowie, to on slyszy tylko: mnie, mi, ja. że jestem egoistka i ze nie umiem kochac. ze jego biedne dziecko. ja jestem dorosla, a ono niewinne. mial sie przeprowadzic do mnie - obiecal - nie zrobil tego do konca tego roku mial byc slub - obecal ksiedzu na wizycie (nikt go nie zmuszal, zdziwilam sie sama, gdy to uslyszalam). teraz mowi,ze to moja wina, bo nie akceptuje jego dziecka. ze nie moze sie wyprowadzic, bo tu ma dziecko. matka go w tym utwierdza. gdy bylam u niego, zawsze mu w domu posprzatalam i ugotowalam (mieszka z rodzicami) - a i tak nigdy nie pozbylam sie latki "niefajnej", bo rozwodka. jego matka do tamtej dziewczyny dzwoni, utrzymuje z nia kontakt, odwiedza... jestem nikim nawet dla niej. choc jej syna kochalam i nie zdradzilam.

Gość full spectrum
miauczenie pomaga tylko w zrobieniu halooo, mruczenie ma więcej łasych chrząsteczek, i chyba służy dobru, chociaż ciężko stwierdzić by było to dobro altruistyczne, świadczy o tym niedyskretna nieobecność kota, gdy przyśnie się na bujanym fotelu, nie szukałbym w tym raczej fortelu, raczej zewu rozlewu krwi i spermy, w imieniu utrzymania życia w ksiezycowym refleksie kotooczów, ot co

Gość gość
Glowa do gory jeszcze wszystko sie ulozy

Gość gość
@ full spectrum - naćpałeś się czy jak?

Gość gość
Jesli nie czujesz sie kochana poszukaj kogos innego. jak cos wyglada bardziej na cierpienie niz szczescie to nie ma sensu tego ciagnac. rozejrzyj sie, moze poznasz kogos, kto sprawi ze bedziesz sie czula uwielbiana I bedzie ci dobrze. O to chodzi w zyciu. Pozdrawiam.