Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy na toże dwoje dzieci powiesiło się na jednym sznurze

Polecane posty

Gość gość

Co te dzieciaki mają w głowach ? Ona 15 lat on 16 i postanowili zabić się z miłości .

Gość gość
Czubki w tm wieku to raczej mało prawdopodobne .Może brak miłości i zainteresowania ze strony rodziców ?

Gość gość
Czubki to siedzą na kafe

Gość gość
to teraz taka moda nastala.Chcesz byc cool to musisz robic rzeczy niepojete.Co 3gimbus ma normalny dom,porzadnych rodzicow,wszystko co powinien miec i tak okazuje sie,ze srodowisko ma na niego wplyw najwiekszy.

Gość gość
głupie bachory , za dużo w d***e mają

Gość gość
Gdyby rodzice okazywali miłość to by się dzieci nie zabijały.

Gość gość
To bieda niemialy na dwa sznurki:-(

Gość gość
rodzice okazują miłość do dzieci , to dzieci są niewdzięczne dla rodziców "na złość mamie odmrożę sobie uszy" a c****stanowili się zabić

Gość gość
Co cie to może źle im się żyło. Nie jeden by się zabił gdyby miał odwagę

Gość gość
Życie to nie jest telenowela, to jest zadanie do wykonania i tylko tchórze i lenie odchodzą z tego świata bo im się nie chce wykonać tej ciężkiej pracy.

Gość gość
Życie to nie jest telenowela, to jest zadanie do wykonania i tylko tchórze i lenie odchodzą dobrowolnie z tego świata bo im się nie chce wykonać tej ciężkiej pracy.

Gość gość
Życie to nie jest telenowela, to jest zadanie do wykonania i tylko tchórze i lenie odchodzą dobrowolnie z tego świata bo im się nie chce wykonać tej ciężkiej pracy.

Gość gość
taa rodzice okazuja miłość? ciągłymi awanturami o 4 w szkole bo chcieli by miec dzieci geniuszy , a jak pozmywaj i Ty powiesz nie to masz taki wpierd**l od kochanego tatusia albo mamusi ze nie mozesz chodzic przez dwa dni. wy**ajcie sie taka miloscia kochani rodzice. bo dzieci złe ale jak sie slyszy codziennie ze jest sie glabem nierobem idiota cwokiem i cpunem w wieku 17 lat( chociaz nigdy narkotykow sie na oczy nie widziało ) i codziennie bicie (bo ona robi mamie na zlosc jak dostanie to nic sie nie stanuie) polska rzeczywistosc,,,to raczej nie jest okazywanie miłosc***Pyskujesz to pewnie sie nacpalas. w d***e mam takich rodzicow. zadnego szacunku nie mam do nich ,dziecko umie urodzic kazdy nawet 13latka ale nie kazdy umie go wychowac. wiec rodzice najpierw sie wyleczcie z wlasnej glupoty i niedojrzalosci, a pozniej mowcie ze ktos wam na zlosc robi... jezu niby 30 40 lat a tacy debile tu siedza

Gość gość
Polscy rodzice to niestety debile w wiekszosci, jeszcze ciemnota panuje mysla ze biciem nabija komus rozumu, a sprawiaja tylko ze ich wlasne dzieci nie chca zyc i sie wieszaja. co za idioci

Gość facetonn27
znowu nagonka na POLSKICH rodziców? idioto zobacz ile samobójstw w Niemczech. Jak nie znasz przyczyny, to polecam śledzenie kultury jaką teraz sie wmawia nam w TV Pieniądz, kariera, piękno, jak tego nie ma to jesteś nikim. Wartości, takie jak miłość, wierność, to są w dzisiejszych czasach wyśmiewane. I nie jestem Katolikiem, bo Katolicyzm gra razem z władzami.

Gość gość
no...pokrzyczec teraz te mamuski,tatuski co to dla nich dzieci to zycie:-O.Nie cierpie bachorow,bo nic dobrego z nich nie ma.Dawaj,laduj kase,inwestuj,spelniaj zachcianki,siedz kiedy chore przy lozku,odmawiaj sobie,zeby dzieciarowi dogodzic,a potem ci zaplaci.Wypnie doope i powie,a co laske robicie,mi sie nalezy!zero wdziecznosci i pomocy.Ot dzieci-smieci:-o

Gość gość
jestem z rodziny gdzie kazdy sprzeciw traktowany był biciem, nie mam szacunku do rodzicow i uwazam ich za smieci. wyrosłam jednak na porzadnego czlowieka studiuje medycyne (pracowalam za granica przez 2 lata zeby zarobic na studia bo od tych popaprancow nic nie chce) jestem kobieta a nie raz ojciec pobil mnie tak ze nie chcialam chodzic do szkoly w wieku 18 lat! bo mu pyskowałam ! Nienawidze swoich rodzicow sa chorzy psychicznie teraz mam 24 lata i uwazam tak samo wiec wybaczcie moi drodzy obiema rekami podpisuje sie pod wypowiedziami dzieciakow. co z tego ze byli przy moim lozku kiedy bylam chora ze kupowali mi jedzenie i ubrania ? co z tego kiedy tak mnie bili ze chcialam umrzec kiedy tylko cos bylo nie po mojej mysli uwazam ich za smieci i wiem ze tak bedzie do konca moich dni.

Gość gość
9.27-my tez na ciebie sramy(_._)

Gość gość
Coz tu mowic jak ktosn dzieci nie umie wychowac to niech nie rodzi, a potem wstretne bachory chca pieniedzy , pyskuja maja wlasne zdanie jak to ja jestem tu przeciez panem i wladca ja rodzic ! wasza niedojrzalosc rodzice , mnie przerasta

Gość gość
Polscy rodzice nie umieja dzieci wychowywac

Gość gość
jestem gość z 8.46 i na nikogo nie sram :) uważam, że są rodzice, którzy sobie nie poradzili/nie radzą z rodzicielstwem i tak już w tym życiu jest, niestety ale człowiek ma sobie poradzić ze wszystkimi traumami jakie wyniósł z domu rodzinnego i stworzyć dla siebie życie o jakim marzy

Gość gość
skoro tak wam zle gimbusy,to jazda sie usamodzielniac i zyc po swojemu,a nie siedziec na garnuszku i szczekac w necie:p

Gość gość
rozmowa jest o tym ze dwojka nastolatkow sie powiesila a jak sie ma ktos usamodzielnic w wieku 15 lat kiedy jeszcze potrzebuje wsparcia i milosci, bosze co za idioci tutaj siedza...

Gość gość
rozmowa jest o tym ze dwojka nastolatkow sie powiesila a jak sie ma ktos usamodzielnic w wieku 15 lat kiedy jeszcze potrzebuje wsparcia i milosci, bosze co za idioci tutaj siedza...

Gość gość

Gość gość
2013-12-10 09:40:53 [zgłoś do usunięcia] gość Coz tu mowic jak ktosn dzieci nie umie wychowac to niech nie rodzi, a potem wstretne bachory chca pieniedzy , pyskuja maja wlasne zdanie jak to ja jestem tu przeciez panem i wladca ja rodzic ! wasza niedojrzalosc rodzice , mnie przerasta x Wychowanie dziecka to bardzo złożony proces, nie każdy rodzic ma wykształcenie pedagogiczne czy psychologiczne i nigdy się nie wie jak to jest mieć dziec**przed ich urodzeniem.

Gość gość
Ja mam wspaniałych rodziców którzy wychowali mnie na porządnego moralnego faceta, zawdzięczam im wszystko tak samo jak moim dziadkom tylko że moja rodzina jest normalna a nie jakaś patologiczna czy tam z dysfunkcjami.

Gość gość
wlasnie-temat jest o dzieciach,wiec mozna sie odniesc do tych szczekaczy i to mialo na celu.Gimbusie jak czytac nie potrafisz ze zrozumieniem to sie nie udzielaj.:p

Gość gość
Sama jestem mamą i nie uznaję bicia jako metody wychowawczej, jednak najgorsze jest chyba wygadywanie dziecku jedzenia i wieczne gadanie że jak nie będzie idealne to won z domu na ulicę bo nie zasługuje na miłość .Często też przy wychowaniu własnych dzieci powielamy tak znienawidzone wzorce wychowawcze własnych rodziców .Bycie rodzicem to największe wyzwanie .