Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy na toże dwoje dzieci powiesiło się na jednym sznurze

Polecane posty

Gość gość
popieram Panią która wypowiedziała sie wyżej . Taka matka to prawdziwa matka i nie żaden gimbus ze mnie tylko studentka :) a więc gosciu od "szczekaczy" powiem Ci tyle chyba sam jestes rodzicem i lubisz bic wlasne dzieci inaczej nie uzywalbys okreslen przejawiajacych nienawisc do dzieci jak "gimbus" czy "szczekacz"

Gość gość
samo to ze mówisz o dzieciach z nienawiscia "gimbus " "szczekacz" swiadczy o tym ze jestes zlym rodzicem , rodzicem ktorego dzieci szanowac nie bedą powodzenia na starosc :D

Gość gość
Spryciarze, zaoszczędzili na sznurku .

Gość gość
Pewnie myśleli że są jak Romeo i Julia .

Gość gość
Straszne i smutne że nikt nic nie zrobił by im wyjaśnić że życie jest piękne .

Gość gość
nie dogadywali się w domach, ja ich rozumiem, sama jak miałam 18 lat to nie chciałam żyć, nosiłam ze sobą nóż i chciałam sobie żyły podciąć, moja mama miała menopauzę i tylko drzeć się potrafiła, teraz jest zupełnie innym człowiekiem, ale wtedy....na 18 rodzice nic mi nie kupili, obiecywali, ale zapomnieli, byłam nieszczęśliwa

Gość gość
Za PiS-u wieszali się na osobnych sznurach, a teraz muszą dzielić jeden sznur na dwoje.

Gość gość
Ogólna liczba samobójstw w Polsce w 2013 roku może sięgnąć rekordowego poziomu 6 tysięcy. Najwięcej odkąd prowadzone są policyjne statystyki. Każdego dnia w Polsce popełnia samobójstwo średnio 16 osób, najczęściej kobiety. Najczęściej wybieraną przez nie metodą jest powieszenie. Najwięcej samobójstw zdarza się w Czwartki i Niedziele.

Gość gość
Na forach dla kobiet można nawet znaleźć porady odnośnie tego jak to zrobić - a konkretnie informację że węzeł pętli powinien znajdować się nie za głową, tylko pod szczęką. Dzięki temu główny punkt siły zacisku przypada na kręgosłup i pętla nie dławi krtani.

Gość gość
Ostatnio na WP pisali o jednej kobiecie która była zadłużona na 20 tysięcy, miała komornika i wyrok eksmisji. Powiesiła się w lesie... a prokuratura wszczęła sprawę o morderstwo, bo jej profil psychologiczny ponoć nie wskazywać na skłonności autodestrukcyjne. A jednak.

Gość gość
Teraz przed Świętami Bożego Narodzenia jest najgorzej. W mediach jest moda na wydawanie mnóstwa pieniędzy na prezenty / drogie jedzenie dla rodziny i tak dalej... a wielu ludzi na to nie stać. Wielu tego nie wytrzymuje. Szczególnie kobiety. Wiele decyduje się... wiecie... zrobić sobie dobrze (tak to się określa).

Gość gość
Odp na pytanie z tematu- o dwie skrzywione psychicznie patologie mniej. Dobrze że sznurka nie marnowali.

Gość gość
W przypadku samobójstw nastolatków, rodzina i prokuratura często próbują zamaskować samobójczy charakter śmierci, twierdząc że dziecko się tylko bawiło i niechcący się powiesiło. Tak, napewno "niechcący" zrobiło pętlę, założyło sobie na szyję, drugi koniec do czegoś przywiązało i skoczyło.

Gość gość
Obecnie 60% samobójców to kobiety.

Gość gość
W górę, bo ważne. Czy ktoś jeszcze się wypowie ? Ostatnio naprawdę bardzo wiele kobiet w Polsce decyduje się na powieszenie :(

Gość gość
jak kogos rozum cisnie to sa efekty.Za dobrze maja te dzisiejsze bachory.Przeszliby oboz podczas wojny,glod,smrod dopiero by im sie slepia otworzyly.Teraz wielce obrazone gimbusy,ze przez leb dostana.Jakie prawa ma ten rodzic?Uderzyc nie,bo na policje poda,krzyczec nie,bo na psychike szkodzi.Pierd...sie we lbach i tyle,stad cuduja.Chyxhaj,dmuchaj,a potem wyrosnie niedojda zyciowa,ze problemu rozwiazac nie umie tylko sie wiesza:-o

Gość gość
rodzice okazują miłość do dzieci , to dzieci są niewdzięczne dla rodziców "na złość mamie odmrożę sobie uszy" a c****stanowili się zabić - prawda taka, ze wiekszosc rodzin w polsce to patologia (psychiczna, fizyczna, emocjonalna), ale wiekszosc udaje ze jest cacy, pieknie i słodko i to dzieciom sie cos w mozgach psuje :O rodzice sa przekonani o swojej z******tosci i bezblednosci i wychowuja kolejne nieszczesliwe pokolenie :O wiekszosc ludzi w ogole nie powinna sie rozmnazac, bo sa zbyt p******* na wychowanie dziecka bez odchylow i zaburzen :O no ale mnoza sie jak p******** bo takw wypada :O a na koniec napisze tak: jesli dziecko popelnilo samobojstwo to po czesci jest to wina rodzicow, bo zapewne mieli na dzieciaka olewke i nie chcialo im sie wypracowac w kontaktach z dzieckiem zaufania :O szczesliwe dziecko z domu bez patologii, majace w rodzicach oparcie i zainteresowanie z ich strony nigdy nie powiesi sie na sznurku :O

Gość gość
i tu sie mylisz,ze wychowane w milosci,normalnosci,uwadze nie powiesi sie.Otoz wlasnie te czesciej z tych dobrych domow,milosci,dobrobytu szukaja adrenalinki,lub sa pod wplywem otoczenia,bo kowalski sie powiesil ,to ja tez popelnie samobojstwo.Nie zastanowi sie,ze zostawi rodzine w rozpaczy,w problemach.Banda egoistow i tyle.Nikt nie ma wplywu co takiemu sie w mozgu uroi.

Gość gość
każdy sznur ma dwa końce