Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osobowa_

Pytanie dotyczace dezaktywacji konta na FB czy ktos sie orientuje

Polecane posty

Gość Osobowa_

Mam takie pytanie odnośnie dezaktywacji konta na FB, chce zniknąć stamtąd na chwile.. wiem ze dezaktywacja polega na tym, ze tak jakby zaiwesze swoje konto na chwile, ale nadal tam będzie i jak się znowu zaloguje to wszystko będzie jak dawniej, ale chodzi mi o to, czy nadal będę miała grupe znajomych która mam, czy od nowa będę musiala wysylac zaproszenia itp.? czy to dosłownie wszystko będzie bez zmian, jak wcześniej?

Gość nie1 facet na kafe
tak, wszystko zostanie tak jak bylo.

Gość Osobowa_
Dzięki, a jeszcze mam pytanie... czy kto się może orientuje. Jeśli ktoś udostepnil moje zdjęcia i widnieją one u niego na profilu, to jeśli ja dezaktywuje konto, to te zdjęcia u tego kogos tez znikna?

Gość gość
Zdecyduj się. Chcesz usunąć konto czy nie ? Jeżeli tylko je "zawiesisz", to wszystkie pliki pozostaną na serwerze i konto de facto będzie nadal istniało. Albo kasujesz albo nie.

Gość nie1 facet na kafe
tylko na fb nie da sie skasowac konta. jak jest z tym zdjeciami - nie wiem. ale np. w skrzynce z wiadomosciami u znajomych bedziesz widniala jako "uzytkownik facebooka" (bez hiperlacza, na czarno) i nic poza tym.

Nie jestem w 100% pewna, ale chyba tak. Jeżeli kliknął opcję "share" to po prostu skopiowało zdjęcie i wstawiło na jego profil.

Gość Osobowa_
Aha więc taka sprawa... Hm ja nie chce usuwac konta, chce tylko je zawiesić na jakiś czas, żeby nie można było mnie wyszukać, pisać wiadomości itp., no tak jakby mnie chwilowo nie było... Przy okazji myslalam ze może uda się, ze moje zdjęcia które ktoś kiedyś udostepnil znikna dzięki tej chwilowej dezaktywacji ale to chyba tak dobrze nie ma ;)

Gość gość
Dezaktywowalam konto na fb na telefonie po czym kilka h później włączyłam komputer, następnego dnia koleżanka poinformowała mnie że moje konto jest aktywne jeśli byłam zalogowana na komputerze a dezaktywalam konto na telefonie jest możliwość że konto aktywowalo się samo przez komputer ?

Gość gość
Tak, na każdym urządzeniu na którym jesteś zalogowana musisz dezaktywować konto.

Gość gość
Ok dziękuję za odpowiedź

Gość Kate

Czy zdjecia przy dezaktywacji konta usuwaja sie automatycznie ??po porocie beda??