Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy iPhone 5s bez simlocka za 2399złTo możliwe tylko u nas

Polecane posty

Gość gość

Po więcej info zapraszam na naszą strone internetową goodgoodsimporters.com

Gość gość
wow, super, już wiem co kupie mojemu kochaniu na gwiazdkę

Gość gość
Ja też wiem co kupie, nowa Nokie lumie:)

Moj znajomy sprowadza angielska wersje iPhone'a 5c ma za 1700 zl :D zadna rewelacja ta Wasza cena..

Gość gość
buahahaha 1700? za tyle to podróbe z chin mozesz sprowadzić jedynie hahahaahah

Gość gość
Samsung zjada tego g******ego iphona i jest tańszy. W*********j z tym złomem. :D

Gość gość
IPhone to syf on sledzi i zbiera informacje o tobie.

Gosc co sie smiejesz, tak 1700 zl, mam takiego i nie jest to zadna podroba. Jak bys wiedzial skad sie sprowadza za ta cene to bys sie nie smial:)

Gość gość
a mi sie tam podoba nowy iphone, w kolorze złotym. glancuś szpan i ogólnie wszyscy mi zazdroszczą ze go mam. szkoda tylko ze nie wiedzialam o tej promocji bo za swojego 3200 zapłaciłam :(

Gość gość
Nati zostalas zgłoszena do Urzędu Skarbowego i Celnego. Nie dlugo zapukaja do Ciebie panowie w czapeczkach.

Gość gość
taaak? to skad sie sprowadza?

Gość gość
Nowy IPhone to najgorsze g***o, lepsze Samsung i Nokia. W moim otoczeniu IPhone kojarzone są z brakiem inteligencji, bo kazdy wie ze nie są warte kawe 2000zl.

Gość gość
hahaha wcale nie, to właśnie telefony z androidem sledzą ludzi i nagrywają rozmowy, z iphonami jestjuż wszystko ok ale wy tego nie wiecie bo nie jestescie na czasie

Gość gość
Wlasnie iPhony siedza, bo Apple to wielka korporacja, a Android to Linux. Android to wolność, IPhone to kajdanki.

Gość gość
Poza tym zamiast androida można korzystać z CyanogenMod cwelu :classic_cool:

Gość gość
wiosna kupilam sobie iphone 4s, moj maz galaxy s3 i jego szajsung juz dwa razy byl w serwisie a moj iphone smiga bez problemow.

Gość gość
android jest od google a google szpieguje ludzi. wy którzy tak krytykujecie iphona... poprostu gul wam skacze ze was nie stać :)

Gość gość
No takie argumenty padają, gul skacze bo,nie stać. A jak komórka robi to samo a nawet jest lepsza Np lumia 1020 a kosztuje mniej od iphona, to co wole wydac? wole wydac mniej za cos lepszego a za reszte kasy kupie sobie cos dodatkowego:) a IPhoneowcow gul ściska ze wydali tyle kasy za badziewie i juz nie maja kasy na nic wiecej:)

Gość gość
Tez nie kupie iphonow, czy produktow Apple. Padają w nich baterie, Apple nie zwraca, każąc kupować nowe urzadzenie. Poza tym szpiegują Iphony. Podobno kradną Ci dane i sprzedają firma, a te kradną Ci kase z banku. Apple produkowany jest w Foxkon, firmy z Chin, gdzie tak wyzyskuje sie pracownikow, ze masowo popelniaja samobójstwa. Nie chce produkować gdzie splywa krew mam swoja Nokie lumie 820 i jest super, znajomy ma Iphona i mówi ze przechodzi na Nokie bo w porównaniu wypadla lepiej.

Gość gość
ja jestem zadowolony ze swojego iphona, nie zamieniłbym go na zadne inne g***o z androidem, taka prawda. z reszta wystarczy na ulicy wyjąć iphona z kieszeni i juz sie wszystkie dziewczyny uśmiechają... :)

Gość gość
Wszystkie dziewczyny sie śmieją a nie uśmiechają. Bo posiadacze iPhone ow maja najmniejsze kutafony. Tak sie dowartościowywuja poprzez drogi sprzęt bez wartości.

Gość gość
Ja też czytalem ten artykuł, gdzie posiadacze Iphonow mieli statystycznie najmniejsze,kutafony. Podobno na zachodzie juz wszystkie kobiety to wiedza. Dlatego tak sie śmieją bo dobrze wiedza co "drzemie" w spodniach.

Tez mam iPhone'a i jestem bardzo zadowolona. Zaden inny smartfon nie ma opcji udostepniania internetu na inne urzadzenia jak iPhone, takze moglabym tak wymieniac mase rzeczy ktore ma iPhone, a ktorych nie ma nokia czy samsung..

Gość gość
Wymień chociaż 3. iphony podobno wybuchają pod słońcem.

Gość gość
Tez czytalem ten artykul. Dlatego Nati 88 taka,nie zadowolona widzę z życia, jak jej facet siedzi w Iphonach.

Gość gość
a co to jest czyjas wina ze sie urodzil z takim a nie innym kutangiem?

Gość gość
Moja Firma kupila Iphony, i zwrocila po miesiącu.do niczego sie nie nadają, zawieszają sie, bateria padla, nie synchronizują sie. Ogólnie tragedia, wcześniej mieliśmy Black Berry i bylo super.