Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 tc pytanie do Mam jakie mialy objawy w tym okresie

Polecane posty

Gość gość

W nocy stawia mi sie brzuch. Dzis dwa skurcze w nocy byly lekko bolesne, w nd odstawilam fenoterol,szyjka ma 27 mm. Czy to oznacza ze porod blisko?

Gość gość
Chybva cie nie pociesze:-) Jestem w 37 tyg od soboty nie biorę fenoterolu szyjkę mam zgładzona i rozwarcie 3 cm od dwóch miesięcy:-) Z tym ze lezalam zęby się nie pogłębiło Od tyg chodze caly czas zalatwiam sprawy z budowa weiec w biegu ciągle Myslalam ze oo odstawieniu leków urocze i ci brzuch mi się stawia byłam dziś na ktg jeden skurcz 33% reszta 10% rozwarcie było i jest 3 cm i tak sobie czekam iczekam:-)

Gość gość
Moje dziecko bylo juz gotowe do porodu od 33tc.W 37 tc meczyly mnie skurcze bardzo bolesne jak na okres.W 41tc zrobilo mi sie wrescie rozwarcie po moich meczarniach na 2 cm .Zaczelam rodzic dopiero w 42tygodniu.

Gość gość
Bo mi lekarz powiedzial ze i nawet w tym tyg moge rodzic ze bgy sie nie zdziwil. To byla moja pierwsz noc bez fenoterolui widzialam roznice, ale.... kto wie czy jeszcze nie poczekam do Nowego Roku. Tylko balabym sie rodzic taka duza..

Gość gość
To konował a nie lekarz, porodu nie da się przewidzieć (na więcej niż dobę) zanim się nie zacznie. Koleżanka była na podtrzymaniu, w ciąży 8 razy leżała w szpitalu, miała szew...i urodziła w 42 tc.