Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mieszkacie za granica i chcecie wrocic do pl

Polecane posty

Gość gość

czy nie ma do czego??

Gość gość
Zdecydowanie nie ma do czego! Nie mam najmniejszego zamiaru. Dodam, ze w Polsce mialam mieszkanie, prace na uczelni i znacznie ponad srednia krajowa.

Gość gość
ile jeszcze takich tematów założysz ?

Gość gość
wili z basenem nie mam,ale mam swoj dom,prace i pieniadze na zycie.Po co mam wracac,do czego?Jaki los gotuje panstwo polskie ludziom?Nie tesknie ani za krajem,ani za rodzina,bo co to za rodzina,ktora tylko cie lubi,jak kase slesz,a tak ma cie w doopie:-o

Gość gość
to jest moj pierwszy taki temat ! nie oceniaj jak nie wiesz ludzi jest mnostwo co taki temat zaklada! i nie udzielaj sie jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat co zapytalam!!!

Gość gość
nigdy,nie ma po co

Gość gość
w Polsce fakt ciezko i przepisy p******* ludziom coraz bardziej tez nic nie brakuje ale tutaj gdzie mieszkam za granica ....procz tego ze zarabiam pieniadze tak na prawde nie mam nic :) zero zycia i zero tego co bym chciala wiec postanowilam jeszcze troche odlozyc i spiernikac stad ! ogolem to zalezy od tego czego sie oczekuje ja akurat tego oczekuje to tutaj chocbym odkladala kolejne sto lat miec nie bede miala a w PL tak :) moze biedniej na pewno gorzej finansowo ale po swojemu :) co mi po kasie tutaj jak w kolko tylko jedno dzien za dniem praca dom i tak co dzien do zarzygania

Gość gość
no racja ja siedze tutaj tylko ze wzgledu na chlopaka!

Gość gość
a w pl jak,inaczej?Tak samo praca,dom.SAdzisz ze bedziesz biegac z impry na impre,bywac na salonach,brylowac wsrod znajomych?To sie szybko nudzi,poza tym kazdy z nas prowadzi monotonie zycia,chociazby jak praca i dom:-o

Gość gość
ale w pl jest ta rodzina ;[ a nie glupia rodzina np mojego chlopaka nie nawidze jej

Gość djdjdjdj
15 lat w usa I za nic nie chce wracac ani ja ani moj maz. My tu juz wroslismy w krajobraz ;), mamy przyjaciol, dzieci sie tu wychowaly. Trzymamy sie z Polakami wiec nie ma co tesknic za jezykiem polskim bo go mamy wystarczajaco, polskie zwyczaje tez mamy. W pracy po angielsku. Ale jesli ktos jest tylko na dorobku, nie ma serca do innego kraju to nigdy mu dobrze nie bedzie za granica, takich tez znam. Tyle ze problem tkwi w tym ze po powrocie ci ludzie nie moga sie odnalezc w Polsce wiec sa w takim "zawieszeniu". To zalezy od czlowieka, kazdy jest inny.

Gość Zołza gość
Ja wyjechalam w stanie wojennym i miałam wtedy 19 lat , nic z polski nie zabrałam w jednej sukience i z 1 walizką . Tutaj jest teraz moja Ojczyzna ukochana , która mnie przygarnęła , odkarmiła i wzbogaciła NO i po co mi Poland :)

Gość moniaa9998
zołza gosc a skad jestes

Gość gość
ani impry mi w glowie ani salony te goffniane rzeczy jakbym chciala moglabym miec tutaj ale sraaaaam na to :) chce zyc po swojemu napisalam kazdemu co innego odpowiada :) czytac a nie dopisywac bzdetne komentarze nic nie wnoszace

Gość gość
przygarnela ...heheheh bosze jak czytam to nie moge jakim wyrzeczeniem przygarnela ? ne Twoim rzecz jasna malolato tylko Twoich rodzicow bra slow powiem ci jedno za granica jestem juz od 95 tego i nic dla mnie ona nie znaczy nic procz mozliwosci odlozenia kasy i pomnazania majatku w PL za rok stad wyjezdzam i ani sie nie obejrze najlepsze lata mi zabrala swoja nudnoscia durna mentalnoscia i nicoscia

Gość gość
powiem ci jedno za granica jestem juz od 95 tego i nic dla mnie ona nie znaczy nic procz mozliwosci odlozenia kasy i pomnazania majatku w PL za rok stad wyjezdzam i ani sie nie obejrze xxxxxxxxxxxx no to jak wrócisz to się mocno zdziwisz! i gwarantuję, że po paru miesiącach się obejrzysz...ale za ponownym wyjazdem!

Gość gość
jestem c***** jedna w PL mam tu wszystko co pomnazam za granica :) jak mnie wk*****aj tacy ludzie jak ty to ze ty tylko potrafisz zyc za granica bo nic nie potrafisz robic w PL to Twoja sprawa zyj tam i umrieraj nawet pies z kulawa noga cie na grobie nie odwiedzi twoja sprawa :) ja mam to czego chce do konca zycia nie bede musiala palcem tknac :) i o to mi chodzilo bede mogla zyc po swojemu a ty oraj dalej na obcy kraj jak lubisz

Gość gość
to ze ty tylko potrafisz zyc za granica bo nic nie potrafisz robic w PL to Twoja sprawa zyj tam i umrieraj nawet pies z kulawa noga cie na grobie nie odwiedzi xxxxxxxxxxxxxxx tylko skończony debil może coś takiego napisać prowadziłam specjalistyczną działalność w Polsce, gdzie usiłowano mnie zniszczyć opłatami i podatkami - prowadzę ją teraz w innym kraju, zarabiam i śpię spokojnie!!! wg ciebie idiotko to oznacz, że nie potrafię nic robić, tak???

Gość gość
To wypier....j w podskokach do polandu i będziesz miał raj , na hooj jeszcze za granica siedzisz frajerze

Gość gość
Pewnie ,ze oram na obcy kraj i całą kase tez tutaj wydaję w polandzie nic nie mam i nie będę miał . Jak ojczyzna macochą to nic na to nie poradzę

Gość gość
dla mnie im mniej polaczyn tego typu w PL tym lepiej gnijcie za granicami co drugi udaje ze ma firme a co drugi z zasilkow zyje hahahah

Gość gość
zarabiaj i spij spokojnie :) to jedyne co c***ozostalo w zyciu i z zycia

Gość gość
gdyby nie " polaczyny" co z zachodu kasę wam ślą do Polski to byście tam z głodu pozdychali!!!

Gość gość
gość zarabiaj i spij spokojnie usmiech.gif to jedyne co c***ozostalo w zyciu i z zycia xxxxxxxxxxxx a ty faktycznie lepiej zrobisz jak wrócisz - przestaniesz wstyd za granicą przynosić - wracaj na swoją wiochę pod bucik proboszcza!

Gość gość
ty chcesz wracać a inni nie chcą - czy to jest powód do tego, żeby ich obrażać i wyzywać???

Gość gość
widac gdzie mieszkalas skoro proboszcz ci sie przypomnial wiocho :) ograniczona jestes dlatego smiem sadzic ze goffno w Polsce mialas a teraz zasilek to dla Ciebie bogactwo albo musialas sie doopa napracowac aby miec cokolwiek :)

Gość gość
10.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość wili z basenem nie mam,ale mam swoj dom,prace i pieniadze na zycie.Po co mam wracac,do czego?Jaki los gotuje panstwo polskie ludziom?Nie tesknie ani za krajem,ani za rodzina,bo co to za rodzina,ktora tylko cie lubi,jak kase slesz,a tak ma cie w doopiepechowiec.gif ________________________________________________________________ Ha..ha.ha...Witaj w Klubie :-) Mam identycznie :-) / / 2013-12-10 16:14:53 [zgłoś do usunięcia] Zołza gość Ja wyjechalam w stanie wojennym i miałam wtedy 19 lat , nic z polski nie zabrałam w jednej sukience i z 1 walizką . Tutaj jest teraz moja Ojczyzna ukochana , która mnie przygarnęła , odkarmiła i wzbogaciła NO i po co mi Poland usmiech.gif ______________________________________________________________ Moje odczucia. Dokładnie :-) / Ja trochę podczytuję Kafe żeby się pośmiać. Cieszę się że nie mam tak idiotycznych "problemów" jak niektórzy tutaj wypisują . To chyba forum (w większości, żeby nie było że wsadzam wszystkich do tego samego wora!) jakichś małolatów! Nigdzie nie przeczytałam się z takimi bzdurami jak na Kafe. Mam ubaw. Do PL??? NIGDY! Może się zapaść.

Gość gość
Nigdy nie wrócę , nawet na urlop nie chce przyjeżdżać zeby nie oglądać fałszywych mord mojej rodziny :(

Gość gość
od 78 roku za granica , ani razu nie bylem w PL , wole urlopy na karaibach spedzac

Gość gość
Wrócić? Do czego? Do tej zacofanej mentalności i braku myślenia? Nigdy, życie jest zbyt cenne, żeby je marnowac.