Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anniiolek

dziwna wydzielina zamiast okresu

Polecane posty

Gość anniiolek
nie mam pojęcia ale sprawdzić nigdy nie zaszkodzi... zawsze można coś po wyniku wykluczyć albo zacząć się przygotowywać do nowej roli...

Gość wwwwwwm
anniiolek coś się dzieje i nie wygląda to ciekawie, ale niekoniecznie musi to być coś bardzo groźnego. Jednak przy takim dziwnym krwawieniu trzeba zrobić cytologię (tylko żeby było dobrze pobrane) i USG (u ginekologa, który się na tym zna, bo różnie to jest). Takie zmiany nie są bez powodu. Tym bardziej, że znasz siebie, okres miałaś regularny, a zmiany są teraz. Dobrze sprawdzić też czy to nie stan zapalny w organizmie. Stawy bolą, mógł się zrobić. Może to być powiązane z tym krwawieniem, ale też nie musi.

Gość anniiolek
aj Kitowo Kitowo :( do 19 jeszcze kawałek czasu a później ten okres świąteczny to tez różnie jest jeśli chodzi o wyniki badań itd :( jutro chyba przyatakuje tą moja ginekolog może wciśnie mnie gdzieś wcześniej...

Gość anniiolek
a stawy bolały w czwartek i piątek teraz już tylko mdłości i brak apetytu no i to "dziwne brązowe coś" :(

Gość gość
Anniiolek i co tam? Zrobiłaś test? Jeśli masz nadal te brunatne upławy to może zastosuj Hydrovag. Wiem, że te globulki pomagają gdy jest nieprawidłowa wydzielina i są też polecane przy nadżerkach. Są dostępne bez recepty i przy pierwszym zastosowaniu powinnaś zrobić 7-dniową kurację