Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dead Space i podobne klimaty czy opłaca się kupić mężowi

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Chciałam kupić pod choinkę mężowi jakąś grę na konsolę PS3, coś ze strzelania i żeby mu ciśnienie od czasu do czasu skoczyło ;) Słyszałam o grze Dead Space. Grał ktoś w to? Opłaca się kupić? I którą część? Bo nie wiem czy dobrze doczytałam, że tylko jedynka jest w polskiej wersji językowej. A może inne propozycje?

Gość tsfsdfdg
dead space jest super, znaczy ja grałam na PC, nie wiem jak wyglądają konsolówki i grywalność na nich to się nie wypowiadam, ale gra jest niezła fabularnie, czasem denerwuje, czasem można dostać zawału, więc polecam. grałam we wszystkie części, ale skoro mąż nie grał to raczej lepiej od początku zacząć :P

Gość gość
Jest taka gra mass effect 2 i 3 to taka bardziej dorosła wersja gwiezdnych wojen (star wars). dużo strzelania nawet fajna fabuła, trochę podobne do dead space z ta roznica że dead to horror a mass efect gra akcji dużo dialogów i gra jest nastawiona na szeroki odbiór w tym dzieci.

Gość gość
Polecam 3 część mass effect. Najwięcej strzelania i najlepsza fabuła. Albo kup mu red dead redemption - western, gra od rockstara, twórców gta :-P

Gość gość
Mąż jest fanem Star Wars, Killzone i podobnych więc na pewno nic z zombie itd. Ale chciałabym żeby trochę klimacik poczuł, przestraszył się ;) Pytam, bo jedyna gra, w którą ja zagrałam kilka razy to Simsy ;) Kompletnie się na tym nie znam

Gość prawictwo pospolite128
kup mu Dead Space 3 w Polsce wydawcą jest Electronic Arts Polska

Dead space to najlepszy Gra/Horror na PS3

Jeżeli gra ma być po polsku to wybierz Dead Space 1 ponieważ Dead Space 2 i 3 były wyłacznie po angielsku, nie było polskiej wersji

Rozważ jeszcze tą grę. JEst w polskiej wersji . Zostałą wydana w lipcu 2013 roku .. www.youtube.com/watch?v=eLffe-VH3TE Dead space 1 pochodzi z 208 roku wiec jest starsza.

Gość gość
proszę cię :D "The last of us" poza prologiem nie ma nic interesującego 🖐️ reszta jest tak liniowa i banalna, że odechciewa się grać

Gość gość
Dzięki za link. Przejrzę go. Muszę mu kupić taką grę żeby go zadziwić- bo jestem naprawdę do tyłu w tych sprawach.

Dead space 1 jest dużo trudniejsze. The last of us to dobra gra , ale moze być za łatwa.

Gość gość
ja to bym wolał coś o d*****niu, może mi kupi jak się domyśli

Dead space 1 jest również bardziej `` straszna``od Last of Us www.youtube.com/watch?v=WOXBx2M3-4g