Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiarygodność testu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Robiłam test 27 dc, gdyż było prawdopodobieństwo wpadki. Wynik negatywny. Od dwóch dni jestem wyjątkowo osłabiona, gorączka, stałe uczucie zimna.Dziś 29dc, okres powinien pojawić się wczoraj, od dwóch dni brzuch boli jakbym miała go dostać,jednak nic. Czy test mógł jeszcze nie wykazać ciąży, czy to jednak mało prawdopodobne?

Gość gość
tak, test mógł nie wykazac ciazy, ponieważ robiłaś go za wcześnie

Gość gość
mógł nie wykazać. mi przy cyklach 30-31 dniowych wykazał dopiero 2 dni po terminie @ i to mega słaba kreska

Gość gość
Poza tym chyba za wczesnie na ciazowe dolegliwosci.

Mógł ciąży nie wykazać, ale na takie objawy raczej za wcześnie. Idź najlepiej na badanie krwi.

Gość gość
to teraz mnie zestresowałyście, bo rozstałam się z chłopakiem i nie wiem jak to będzie, jeśli okaże się, że jestem w ciąży :(

Gość gość
pójdę na badanie, jak mój stan zdrowia się troszkę poprawi... póki co nie ruszam się z łóżka :(

Gość gość
A ja c***owiem, że przy cyklach 28 dniowych, to 27 dnia to już jest duża szansa że wyjdzie test właściwie.

Gość gość
jak duże jest to prawdopodobieństwo wpadki? teraz to już i ze stresu możesz nie dostawać...

Gość gość
10dc gumka się zsunęła, a skończył we mnie i 15dc byliśmy pijani... skończył na moim brzuchu po czym od razu sperma została wprowadzona palcami do pochwy...ot taka jakaś pijacka nieodpowiedzialna zabawa w łóżku, nie wiem czemu...

Gość gośćććć
oj to Ci współczuje bo szczerze powiedziawszy to wygląda na to, że zaciążyłaś....

Gość gość
o tak jest możliwość ciązy a że jest to dość wcześnie to mógł test nie wykryć ciąży. Idź na beta hcg z krwi.