Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brązowe plamienie po okresie

Polecane posty

Gość gość

Dwa tygodnie po ostatnim okresie miałam brązowe plamienie, trwało to kilka dni, teraz okres spóźnia mi się tydzień, co to może być?

Gość gość
pewnie plamienie owulacyjne było. Zrób test.

Gość gość
takie plamienia nie muszą być oznaką ciąży choć jest to jedna z możliwośc****oza tym świadczyć mogą także o nadżerce szyjki macicy, polipach, mięśniakach , różnych infekcjach. Zrób test ciążowy, jeśli będzie negatywny to idź do ginekologa, który zrobi ci dokładne badanie usg dopochwowe, cytologię i wymaz z pochwy. Ja brązowe plamienia mam przy nadżerce. Jestem w trakcie leczenia przeciwzapalnego i biorę także provag w celu zapobiegania nawrotom infekcji, później po wyleczeniu, zabieg mnie czeka. Troszkę wtrąciłam prywaty ale piszę bo jeśli u ciebie to także nadżerka to nie masz czego się obawiać.

Gość gość
Mogą to być otarcia przy bzykaniu.Jak często to robisz?

Gość gość
nie robię tego :)

Gość gość
Zrób test ciążowy, jeżeli wyjdzie negatywny, to wybierz się do ginekologa. U mnie takie plamienia podczas jajeczkowania świadczyły o endometriozie, miałam również silne bóle podbrzusza w trakcie okresu. Brązowe upławy mogą również być wynikiem infekcji, zacznij zakładać sobie probiotyk, mi przy swędzeniu pochwy szybko pomaga invag, tylko trzymaj go w lodówce, ponieważ bakterie mlekowe w nim zawarte są żywe. Powodzenia!

Gość Martynkaa1111111
Ja mialam brazowe plamienie zamiast okresu.. ;/

Gość miedzynamikobietami
Nieprawidłowe krwawienia mogą być objawem groźnych chorób, dlatego każde nieprawidłowe krwawienie powinno być powodem jak najszybszej konsultacji z ginekologiem.

Gość gość
Dziękuje wam za pomoc! :) Ale dostałam już swój okres, spóźnił mi się 9 dni. Być może plamienie było skąpym okresem.