Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKA

Czy to ciąża pozamaciczna

Polecane posty

Gość gość
raczej będzie ok ;), powodzenia!

;) mam taką nadzieję nic mi nie jest żadnych objawów ciąży nie mam prócz dalsze kłucie w jajnikach i pobolewanie podbrzusza i boli mnie lewa łopatka a czasem rano plecy ale to raczej nie związane z ciążą ;)

Gość gość
ii jak???

Gość gość
ii jak???

No to jestem po wizycie. Widoczny pęcherzyk ciążowy wielkości 10 mm w macicy ;) ale brak zarodka ;(!Pani ginekolog powiedziała,że mam być za tydzień bo pęcherzyk jest naprawdę mały i może czasem nie byc jeszcze zarodka. I teraz kolejny stres przez tydzień

Gość gość
nie strasze, tylko mowie o moim przypadku, u mnie byl pecherzyk, ale nie bylo zarodka, potem okazalo sie ze to byl pseuo - pecherzyk, czesto wyst. w ciazy pozmacicznej obserwuj objawy i w razie watpliwosci dzwon do lekarza! Zycze powodzenia!

Mi Pani doktor powiedziała,że Ciąża jest na swoim miejscu i nie ma mowy o ciąży pozamacicznej ma bardzo dobry sprzęt ale powiedziała,że pęcherzyk jest malutki i do zapłodnienia mogło dojść puzniej niż wychodzi z OM nawet mi nie powiedziała któremu tygodniowi ciąży ten pęcherzyk oznacza,ale powiedziała,że już za tydzień powinien być zarodek.Z moją pierwszą ciążą tez tak miałam u ginekologa na gorszym sprzęcie był pęcherzyk bez zarodka a 3 dni puzniej u pani ginekolog tej co dziś byłam był zarodek i serduszko pulsujące

Gość gość
wg tego co znalazłam to taka wielkość pęcherzyka daje 4tc dokładnie. Wg ostatniej bety wychodzi 5-6tc.

Dzięki bo sama nie wiem w którym tygodniu jestem mam nadzieję,że za tydzień już zobaczę zarodek z maleńkim serduszkiem bijącym ;) na 23 grudnia na 17.40 mam wizyte

Gość shha
nie martw się tak bo stresem mozesz zaszkodzic dziecku, mysl pozytywnie:) sama bylam w podobnej sytuacji...u mnie w 5tc pecherzyk mial 6mm, kilka dni pozniej usosl do 1,5cm:)) a teraz widac juz malutkie serduszko:))) brzuch Cię boli bo macica sie rozciaga, a zwlaszcza wiazadla ktore moga podrazniac jajniki.

Wiem i się nie stresuję i nie denerwuję się ale nie wiem dla czego nadal nie wiem w którym tygodniu jestem bo wczoraj pani gin. stwierdziła ze pęcherzyk jest tak malutki,że nawet nie obliczy jej który to tydzień ciąży

Witam.Jestem po wizycie u ginekologa otóż maleństwo jest na swoim miejscu;) to już 6 tydzień ciąży,widziałam małą fasolkę i serduszko. Ginekolog zauważyła,że plamie i zapisała mi dupfaston zobaczymy co będzie dalej

Gość gość
No i widzisz czy potrzebne były te stresy i te poprzednie wizyty? Sama się tylko nakręcałaś. Mam nadzieję że teraz wyluzowałaś?

teraz już jestem spokojna i się nie denerwuję ;)