Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MACIE JUZ PREZENTY NA SWIETA CO KUPIŁYSCIE

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie mam pomysłow zupelnie, zwlaszcza dla meza i tesciow:(

Gość gość
ja mężowi kupiłam komplet książek władce pierścieni i hobbita po niemiecku, bo jest germanistą, teściowej kupilismy szalik a teściowi wodę po goleniu, piankę do golenia i żel pod prysznic. Najlepiej kupić coś zgodnie z zainteresowaniami lub coś co się zawsze przyda czyli kosmetyki :)

Gość gość
ja mezowi nic nie kupuje. a tesciom zrobilismy zrzute z bratem i jego zona. kupilismy taka duza ramke na zdjecia. i dla tesciowej koszule nocna i dla tescia pizame. a dla dziadka tez zrzutka poscile i komplet cieplej bielizny.

Gość 12134444
dla meza czapke pilotke i szalik dla syna gre na xboxa i ksiazke Harego Pottera dla chrzesniaka lego i gre do nauki angileskiego dla jego siostry pieska w walizce dla rodzicow i tesciow koszyk:słaodycze, drobne kosmetyki i alkohol

Gość moja znajoma pracuje
dla mamy - zestaw kosmetykow przeciwzmarszczkowych dla taty - swetr + zestaw narzedzi dla brata i jego zony - alkomat (bo chcieli) - tu z rodzicami sie zlozylam bo kupilismy porządny ;)

Mężowi - golarkę elektryczną remington Teściowi - skórzaną saszetkę :/ Teściowej - zestaw obrus i serwetki Mamie - pierścionek z markezytami Ojcu - Zestaw przynęt na ryby Siostrze - Małą paletę cieni z Sephory Szwagrowi - Książkę Stephena Kinga Żonie szwagra- komplet ścierek kuchennych i foremki do ciasteczek. Chrześniakowi - mały warsztat Córce - kupiłam jej taki gumowy gryzaczek kulę w smyku, nową pościel i sukienkę.

święta spędzamy tylko z bratem bratową i ich córką dlatego że mieszkamy za granicą dla męża porządny sweterek i pasek do eleganckich spodni dla brata bluza adidasa dla bratowej toster i zestaw żeli pod prysznic a dla córki brata Barbie Mariposa i domek rozkładany dla myszki Mikey + jakies słodycze Do polski tez juz wysłałam paczki dla tesciowej komplet garnków dla drugiego brata perfumy hugo boss dla bratowej dwa sweterki a dla ich corki lalka baby born + dużo ubrań i słodyczy a rodzicom moim kupiliśmy bilety na styczen i przylatują do nas na 2 tyg:)

Gość gość
Facetom zdalnie sterowany helikopter i stację pogodową, niech się bawią gadżecikami ;) dla babci z kolei kupiłam sam taki elektroniczny termometr z radiowym czujnikiem zewnętrznym, bez żadnych bajerów, żeby babcia głowy nie łamała to wyświetla tylko godzinę, temperaturę na zewnątrz i wewnątrz. Mamie kupiłam bluzkę i długie, plecione rękawiczki, i to i to w jej ulubionym kolorze :)

Gość gość
Stacje pogodowa dla 7 latka kupilam i helikopterek tez ma ,z tych facetów same robicie dzieci a potem płaczecie ze macie takie niedorajdy w domu.

Gość ewaewelinaaaa
dla meza perfumy(wkoncu zmieni zapach po 3 latach:D),nowa teczka do pracy płyta do auta z muzyka klasyczna dla dziecka-gitara, gra na xboxa, tablet dla brata tez perfumy dla nikogo wiecej jeszcze nie mam prezentow

Gość gość
Dla meza golarke braun cooltec, dla synka dusty na pilota, smartfon, warzywa do krojenia, gre, ciastoline, banki, 3 ksiazki, 3 zeszyty z naklejkami, slodycze,duplo ogrod

Gość gość
Morrigna, dlaczego kobietom kupiłaś przedmioty gospodarstwa domowego, ucieszą się z takich prezentów?

Gość gość
Tylko zonie szwagra i teściowej hihi :D ja bym się ucieszyła sama w tym roku zamówiłam u mamy obrus albo mikser bo szkoda mi kasy :D

Gość gość
ja dla meza kupilam telefon,akurat mu sie psuje to bedzie akurat :) nie jakis tam drogi model nokie za 250 zl.Rodzicom kupilismy takie same prezenty-dla mam korale(tylko wzory inne) i ptasie mleczko a dla ojcow jacka danielsa ze szklankami i do tego breloczek do kluczykow do samochodu z grawerem-tanie byly na allegro.

Gość gość
kupilam te bzdety co ma na sobie ta dziewczyna dla kolezanek z pracy! tanie ale swietnie wygladaj : www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I

Gość gość
ja nie wiem jak mozna komus kupic sciery do kuchni pod chonike? MASAKRA...

Gość olimpijskaliwia
Mężowi rejestrator samchodowy, ulubione perfumy, plus sweter mam problem z prezentem dla teściowej. Strasznie przesadna baba i az strach jej coś dać wszędzie widzi podteksty :)

Gość poroocznikovva
Moja ciotka ,odkad wyszlam za maz,daje mi pd choinke obrusy,serwetki,cukienice itp. Smieje sie z tego,ona tez,biore poprawke na to,ze ona jest tzw stara panna,wiec moze tak sobie wyobraza malzenstwo. Ale jakby mloda osoba mi szmaty do kichni dala pod hoinke,to bym jej nasteonym razem odwdzieczyla sie prezentem typu zmiotka i szufelka albo domestos i szczota do szorowania sracza

Gość mariettajakcukierek
Chłopakowi mojemu kupiłam kombinezon piżamę, mamie książkę najnowszą murakamiego, tacie dobrą wiskey, największy problem miałam z dzieciakami z rodziny,nie wiem co jest na topie,ale poszłam do zabawkowego i dla dziewczynki kupiłam barbie,bo to chyba zawsze działa ;P

Gość gość
Dla meza książki o fotografowaniu + klucze samochodowe Dla taty plyty CD ( jazz) + sweter kaszmirowy Dla córki buty ugg Brak pomyslow dla innych czlonkow rodziny:(

Gość brunatnica
ja znalazłam fajne świeczki yankee candle,są dość drogie,ale myślę,że będą atrakcyjnym prezentem dla każdej kobiety. najtrudniej wybrać zapach :/ a mężczyznom jakiś dobry trunek,no ale nie wódkę ofkors a ty @mariettajakcukierek nie wyrzucaj paragonu po zakupie barbie,bo możesz wziąć udział w loterii świątecznej mattel dzięki temu jak go zeskanujesz. to tak na wszelki wypadek c****szę,bo siostra też mi od tym powiedziała,a jest szansa na fajne nagrody

Gość gość
Dla meza portfel skorzany (nie ma a chcialby) + chce dokupic jakis ladny ciuszek sweterek pewnie Dla corci 20 mies. Kuchnie, duzy laptop malej ksiezniczki do nauki angielskiego I jeszcze dostanie koszyk z owocami sztucznymi do tej kuchni + filizanki I stoliczek Dla tescia sciepa na tableta z funkcja rozmowy Dla tesciowej jakis kosmetyk na zmarszczki Dla synkow od siostry meza dowiemy sie dzisiaj od ich mamy co by chcieli Dla meza brata nie wiem hah chyba kubek z napisem o Jezusie ale mozemy juz nie zdarzyc

Gość gość
Mamie książkę, myszkę do laptopa i kolczyki hm synkowi, właśnie wybieramy, ale będzie to telefon dla dzieci, bączek, książeczki lub jakaś układanka (syn 14 miesięcy) babc****iżamę bo chciała teściowej portfel, teść szukamy prezentu i jest kilkoro dzieci w rodzinie to dostają zabawki, samochody, klocki, a starsze bratanice , torebki, puzzle, słodycze. a ja zamówiłam sobie u mikołaja suszarko- lokówkę babyliss, sztuczne rzęsy w butelce i zobaczymy co mi jeszcze sprezentuje.

Gość gość
Maz dostanie ksiazke kucharska Tesciowie i Moi rodzice Komplet do zaparzania herbaty Chrzesniak sluchawki Sony Nasza mala coreczka domek dla Filly Starsza rower Dziadunio ????? Tu jeszcze nie Wiem:) W piatek wybiore sie na Shopping

Gość gość
A ja jeszcze nie mam nic dla nikogo, na dodatek mąż ma w piatek, a siostrzeniec w sobotę urodziny i tez jeszcze nie mam prezentu ani nawet pomysłu. :(