Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7u78iaaa

mój facet mi się tak podoba że to jest po prostu masakra

Polecane posty

Gość 7u78iaaa

jesteśmy ze sobą dwa lata a ja cały czas się przy nim krępuję, jest dla mnie najprzystojniejszym facetem jakiego w życiu widziałam. Seks jest słaby, niby się dogadujemy i jest fajnie ale nie czuje się przy nim na luzie ale jest cholernie atrakcyjny :o

Gość gość
Gratulujemy. W końcu uroda jest w życiu najważniejsza.

Gość gość
Wyluzuj.

Gość 7u78iaaa
no dobra nie jest ale seks też nie jest. I to nie tak że jest beznadziejny, bo jest czuły, opiekuńczy, kocha mnie bardzo ale jakoś cięzko mi być przy nim sobą, zawsze się staram być przy nim najlepsza i już mnie to męczy :o

Gość gość
Chcesz być najlepsza dla niego bo jest bardzo atrakcyjny fizycznie, podświadomie dobrze wiesz, że to jest dla Ciebie najważniejsze. Nie żadne tam dobre serce.

Gość 7u78iaaa
bo chce być z kimś kto mnie pociąga, podnieca, na kogo patrze i miękną mi nogi bo tak mi się podoba, co w tym złego. Gdyby był bucem i idiotą to w uroda nie miałaby absolutnie żadnego znaczenia.

Gość SMB
A co, jego atrakcyjność powoduje zaciskanie Twoich nóg przez co nie może mi wsadzić ? :)

Gość gość
,,Gdyby był bucem i idiotą to w uroda nie miałaby absolutnie żadnego znaczenia." - jesteś tego pewna?

Gość 7u78iaaa
na 1000% znałam niejednego przystojniaka i mogłoby wyjść coś z tego ale po porstu nie byłam w stanie zdzierżyć ich cwaniactwa, głupoty i popisywania się wszędzie i wszystkim, znam siebie, wiem że uroda w takim wypadku nie miałaby znaczenia.

Gość gość
To dobrze, bo powiem szczerze że coś mnie skręca jak widzę jak jedna z drugą męczy się z jakimś bucem, tylko dlatego bo jest przystojny. Też poznałam takiego cwaniaczka-przystojniaczka, byłam chyba jedyną kobietą która miała odwagę w twarz mu wygarnąć co o nim sądzi, innym jego piękna buźka przesłaniała jego chamstwo i pustostan... Smutne.

Gość złoty środek
60 % wyglądu 40 % zachowania

Gość gość
zapamiętaj sobie; to że ktos jest atrakcyjny z wyglądu nie zawsze oznacza że będzie dla nas pociagający w łóżku - nie zawsze ma te feromony co potrzeba:)

Gość gość
Tutaj może pomóc tylko psychiatra.:classic_cool: