Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalasialala

Inna cena w internecie a inna w sklepie

Polecane posty

Gość tralalasialala

Jak w temacie. Widziałam wczoraj śliczny płaszczyk w Mohito. W sklepie były tylko dwa przy żadnym nie było metki. Podeszłam do kasy pani zaśpiewała mi za niego prawie 600 zł. Odeszłam z bólem serca. Ale jak dziś spojrzałam na stronę internetową producenta cena przy ,,moim'' płaszczyku widnieje 400 zł. Może mi ktoś powiedzieć co mam robić?! Iść się kłócić do sklepu czy nie ma sensu ?

Gość gość
Ja miałam tak w reserved. Mohito i reserved to jedni właściciele tak wogole. Inna cena w necie a inna w sklepie. Byłam w sklepie i powiedzieli mi ze im wchodzą po normalnej cenie i żadnej promocji nie ma. Wysłałam zapytanie prosto ze strony głównej reserved z opisem sytuacji i dostałam chamskiego maila ze to pomyłka i promocji nie ma. Nawet rabatu nie zaproponowali, nic. I cena w ciagu godziny zmieniła się na wyższa.

Gość tralalasialala
no tak ....ale na stronie producenta jest to cena bez promocji... strasznie mi na nim zalezy ale nie zaplace tyle a juz tym bardziej nie przeplace.moze faktycznie napisze po prostu do producenta z pytaniem

Gość gość
Napisałaś ze na necie 400 a w sklepie 600. Ja tez tak miałam, widziałam na stronie tańsze a w sklepie droższe. Mój mail nic nie dał.

Gość gość
Może jednak płaszczyk czymś się różnił, choćby jakimś detalem. Zazwyczaj maja symbole na wewnętrznej metce ze sprzedawca mógł sprzedać nawet gdyby się zgubiła metka papierowa. Porównaj z symbolem z internetu

Gość gość
poczytaj dobrze, moze ten na str ma jakąś wadę czy cos. albo faktycznie kup w necie jak przymierzyłąś w sklepie

Gość gość
problem jest taki ze potrzebuje go bardzo do piątku z neta nie zdąży dojść. pPoza tym oni nie mają sklepu on line tylko katalog produktów