Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xmas party

Czy taka sukienka pasuje na Xmas party z pracy

Polecane posty

Gość Xmas party

Czesc, mam pytanie, za tydzien mam Xmas party z pracy I nie za bardzo chce kupowac nowa sukienke. Wszystkie czarne/szare juz zaliczyly swoje imprezy z pracy. Doradzcie mi, czy sukienka jak na zdjeciu pasuje na xmas party? Uklada sie super, uwielbiam ja, tylko troche sie obawiam ze taki kolor nie do konca na wieczorowa impreze. Doradzcie. Czy taka sukienka pasuje na Xmas party z pracy? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2702ff2ab4458dc0.html

Gość gość
jak dla mnie to wyglada jak koszula nocna :o

Gość gość
Absolutnie

Gość gość
Tak, pasuj****ardzo ladna.

Gość Xmas party
:) o wiele lepiej wyglada jak sie ja zalozy, ale na wieszaku to rzeczywiscie troche bez ksztaltu.

Gość Xmas party
jak ktos chce jeszcze ocenic to poprosze ;)

Gość jagudka08
ja uwazam ze powinna byc czerwona albo chociaz jakis inny cieply kolor

Gość gość
tak choc wg mnie wyglada tanio..nie podoba mi sie.

Gość Xmas party
wlasnie ten kolor troche mi sie taki wydaje dzienny bardziej niz wieczorowy, ale ze mnie kiepski ekspert modowy,cos czuje ze jednak wybiore sie na szybkie zakupy, hehe;)

Gość a twoje xmas party
bedzie wieczorowa impreza? jak tak, to moze cos bardziej wieczorowego/eleganckiego, ta sukienka ladna ale taka letnia, dzienna,,, hmm moze jakas z czarnych ktore masz ? moje xmas party jest 13-17 a tego dnia wszyscy maja stawic sie w pracy do 12 wiec niezbyt wieczorowo mamy;)

Gość gość
Nie na wiosenny spacer po parku tak ale nie na x mass party.bedzuesz wygladala w tym jak biednie.

Gość gość
Nie, wybierz coś innego.

Gość gość
Poleczki tylko by czarne zakladaly na jakies wieczorne party :D Czarne jest passe albo jest dla starszych. Ze wsi przyjechalyscie to mozecie tego nie wiedziec. Albo idziesz na xmas party albo na pogrzeb 🖐️

Gość gość
bardzo fajna do tego nawet klsyczne obcasy lub co bardziej ekstra ciepy make up i luzny fryz

Gość gość
Ale wiocha.....w ogole sie nie nadaje na taka impreze. Porazka.....sorry, ale pytalas o opinie

Gość Xmas Party
Dzieki za opinie, U mnie impreza jest elegancka, ale bez przesady I dziewczyny nie wydaja majatku na sukienki. Ale rzeczywiscie chyba zaloze cos bardziej wieczorowego, nie czarna tylko szara sukienke prosta z przodu z tylu wyciecie w trojkat z takiego delikatnie polyskliwego material. Ale wasze komentarze mojego zdania o zalaczonej sukience nie zmienia :) Nadal ja uwielbiam, tylko moze nie na taka impreze :D

Gość gość
Jezu dziewczyno, dobrze że sie zapytalas! Nie ubieraj tego, to kolor na lato. Czerwień, bordo, ciemna zieleń, czarny, srebrny. Koronkowe, cekinowe.... Zobacz soboe jakie są sukienki w sklepach. Nawet przeceny sa to majątku nie wydasz.

Gość 0 Terenia 0
Ale wieśniacka :O 🖐️ Ja bym tej szmaty nawet z dopłatą nie założyła, a ty jeszcze chcesz w niej iść na imprezę pracowniczą :D Pewnie jesteś kolejną Polką w Anglii bez krzty gustu 😴

Gość Xmas party
O Terenia - jakie masz ladne nowoczesne imie,:)

Gość gość
Stiupid puss

Gość 0 Terenia 0
Xmas party - Buhahaha :D A co ma moje imię do tej wiejskiej szmaty na wieszaku? :D Idź na zakupy i szarpnij się na jakąś wieczorową sukienkę, chociaż z twoim gustem to pewnie przyniesiesz kolejnego koszmarona :classic_cool:

Gość gość
Imię nie ma nic do szmaty, ale do ciebie, to wiejskie imię.

Gość gość
nie szkodzi, że resztę sukienek już wkładałaś do pracy, możesz dobrać inne dodatki, stylizacja może się też powtórzyć, wybierz inną sukienkę, ta ze zdjęcia to sukienka na lato

Gość Xmas Party
Heh, Terenia, smiesza mnie takie osoby na forum ktore lecza swoje kompleksy osmieszaniem innych:) Ale fajnie ze piszesz bo podbijasz watek :D Wieczorowa suknie na Xmas party, raczej wieczorowa sukienke, jakbym pojawila sie w dlugiej wieczorowej sukni to dopiero nie wypada ;) Ciekawe czy kiedykolwiek bylas to na Xmas Party :D

Gość 0 Terenia 0
Teresa to piękne arystokratyczne imię, nosiły je księżniczki i panienki z dobrych domów, czyli w sam raz imię dla mnie :classic_cool:

Gość Zolza gość
Ta kiecka to shajs, w niej nikogo nie wyrwiesz , taka bida z nędzą :D

Gość Xmas Party
Dokladnie tak mi sie wydaje ze ona na lato I na dzien ta ze zdjecia pasuje, chociaz u mnie dziewczyny z pracy przychodzily w roznych kolorach I w takich tez w poprzednich latach. Ale chyba wybiore jednak szara I tak jak radzicie inne dodatki po prostu

Gość 0 Terenia 0
11.12.13 [zgłoś do usunięcia] Xmas Party "Wieczorowa suknie na Xmas party, raczej wieczorowa sukienke" A jak ja niby napisałam? :O Nie dość że bez gustu to jeszcze tępa :D Co to niby za praca? W okienku w smażalni ryb? :D

Gość gość
Terenie pewnie sugeruję się swoim środowiskiem podając przykładową pracę, ale kobiety o arystokratycznym imieniu żadna praca nie hańbi, więc luzik.

Gość 0 Terenia 0
To skoro ja mam dobre stanowisko, to znaczy że nie mogę wymieniać śmieciowych prac? :D Niezłe rozumowanie :D Ale mimo wszystko, naprawdę uważam, iż żadna praca nie hańbi, najgorzej siedzieć na d.u.p.i.e i żyć z pieniędzy innych, czyli uprawiać zwykłe pasożytnictwo, jak to robi większość czarnych i ciapackich podludzi 🖐️