Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowa akcja Nakarm psa

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałbym zamieścić link do akcji nakarm psa, która ma na celu pomoc schroniskom. Nic nie kosztuje, wchodzisz na podany link, klikasz Nakarm psa i jeżeli dany pies będzie miał 3000 kliknięć otrzyma od sponsora akcji 20 kg karmy. Nie podaję nazwy sponsora żeby nie było że to jakiś spam. Każdy kto lubi czworonogi może im pomóc! To nie jest również reklama tego serwisu z linku. To po prostu ciekawa akcja o której powinno wiedzieć jak najwięcej ludzi. Link do akcji - tablica.pl/nakarm-psa/

Gość gość
hm moglabys podac nazwe psa? bo wczoraj klikalam i kilka bylo nakarmionych, ciezko sie szuka glodnego

Gość gość
a wez spadaj wariatko :O jak mozemy to pomagamy a co nas biedne rodziny obchodza? ludzie sa podli, ja wole pomagac psom , wlasnie kliknelam Gware z zielonej gory, a ludziom ktorzy nie lubia zwierząt życze śmierci ich oraz ciezkiej choroby ich dzieci i alkoholizmu partnerów :)

Gość gość
otrzymasz swoje zyczenia spowrotem pusciutka istoto

Gość gość
Ja już karmię kilka dni, szkoda że wszystkich się nie da nakarmić, tylko jeden głos dziennie. Koleżanka mówiła że dzwoniła do schroniska w Koninie i akcja jest prawdziwa, sponsorów jest kilka za każdego nakarmionego psa dają 20 kg suchej karmy. Akcja trwa do 18 grudnia. Jeśli mnie to nic nie kosztuje dlaczego mam nie pomóc. Brawo dla organizatorów :-)

Gość gość
Ja karmię bazalta i pepo.

Gość gość
a napiszcie ile procent mają juz "wasze" psy - lepiej skumulowac głosy na tych, które są bliżej celu. Ja klinełam na unie z zielonej góry - ma 52% czy jest piesek z zielonej góry który ma wiecej?

Gość gość
Bazalt ma 54 ten pies musi być super ma 30 cm w kłębie :-))