Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beruthiel

Jak się ubieracie na Sylwestra

Polecane posty

no ja napewno założę elegancką czarną sukienkę, czarne szpilki z kokardą i zrobię lasagne z szynką, serem i ze szpinakiem :)

Edelgaście, czyli będziesz siedzieć w piżamie i na głowie będziesz mieć szlafmycę? :-D przystojny facet w piżamie - ciekawy widok :)

Gość gość
tez czarna sukienke ale nie szpileczki raczej eleganckie delikatne kozaczki na wysokim obcasie a gotowac nic nie bede bo mam zamiar jesc to co przyszykuja za te pieniadze co zaplacilam

Gość gość
od chipsów dupa rosnie

Kozaczki nie mogą być ani delikatne ani eleganckie! Ja będę w czerwonej sukni z kokardą.

Gość gość
Nie wiem, jak mi sie zachce :)

Gość gość
Alternatywnie i rockowo. Pojde z pozytywnym humorem naj***e sie kulturalnie rozwale kase bo przeciez uznam, ze mam znacznie duzo wkurze sie na tepe dzidy bo zapewne beda plakac spale paczke fajek i nikogo nie poczestuje bo w koncu marlboro bede sepic :( Zaczne wszystkich przytulac po wypiciu kolejnych glebszych Porzegnam sie bo nie chce pokazywac, ze jestem pijana zahacze sklep uznam , ze jestem najpiekniejasza Poleze sie na dywanie obudze sie rano zadzwonie po kebaba lepiej zostac w domu..

Gość gość
Do zoba na kafe w sylwka kochaniutcy moi!

rarytas i do tego jakieś wino piłeś? no ja dzisiaj na obiad zrobiłam w ruloniki z papieru ryżowego nadziane kurczakiem, makaronem, warzywami, do tego zrobiłam kuskus z kurczakiem na ostro, z żurawinami, marchewką, ogórkiem, z rukolą i ze szpinakiem, do tego podałam sos indyjski i czerwone wytrawne wino :)

Gość gość
elegancko :)

nie korzystałam Edelgaście z Twojej restauracji Nord Fish, u mnie nawet takiej nie ma w mieście, wszystko sama przyrządziłam. Tak, dzisiaj odwiedził mnie gość specjalny.

Gość gość
Ja w tym roku ubiorę się za "fiuta" . Nie wiem tylko gdzie sprzedają prezerwatywy XXXXXXXXXXXXXXXL ?

Gość gość
a tam idź na całość i na żywioł,bez gumki:P!

hehe, moim gościem była moja Kochana Kuzynka. Na faceta może kiedyś przyjdzie czas, ale narazie muszę się nacieszyć wolnością :-D

Gość rainbow_dash
jesli bedszie mi sie chcialo gdzies wyjsc to sie odwale jak trza... ale znajac zycie nie bedzie mi sie chcialo... ;)