Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nylie__

Najbrzydsza wśród koleżanek

Polecane posty

Gość gość
Tak od rodziny to standrart , moxzliwe ze to była ironia a ten facet był chodziaz trzexwy na ulicy ?

Gość koniczyna 29
Tak, tylko jak pokochać samą siebie kiedy bez przerwy wszyscy c**przypominają że jesteś brzydka ? Ja mam już prawie 30 lat i powinnam już mieć do tego dystans ale do tej pory kiedy mijam chichoczących ludzi mam nie odparte wrażenie że to ze mnie się śmieją :/

Gość gość
Masz wielkie wymagania powiem tyle....Mi potrafili prosto w oczy powiedziec wiec nawet na ulicy jakby jakis by sie doczepił tob bym sie cieszyła ze ktoś chodziaz nie traktuje mnie jak inni...

Gość gość
Koniczyna29 jedziemy na tym samym wózku :( Nylie Ty nie masz problemu z facetami tylko masz za duzo wymagania .

Gość bradzo_głupi_chłopak
pewnie niezła z ciebie suczka a tu takie żale wyprawiasz zawsze znajdzie sie ktoś ładniejszy od ciebie.

Gość koniczyna 29
Najprościej by było to wszystko olać, bo tak naprawdę to szkoda życia na przejmowanie się gadaniem innych. Tylko jak to zrobić? Taki jeden głupi tekst może człowiekowi zepsuć cały dzień. Debil powie ,pójdzie i zapomni a ty przeżywasz i masz cały dzień z****** :/

Gość gość
To prawda ja mam 20 lat i tyle razy ludzie albo slowami albo gestami mnie ranili i to nie raz :( Dzis po prpostu nie chce zeby sie inny na mnie patrzeli jak idzie grupka młodych chłopaków to czasami zmieniaam drogę żeby mnie niee komentowali w wiadomy sposób ....

Gość koniczyna 29
Też nie raz miałam tak samo. Albo jak szłam np. z kolegą i mijałam taką grupkę to się modliłam żeby nie zaczęli sypać jakichś tekstów. Ale to było kiedyś. Myślę że dziś mam większy dystans do siebie, jest lepiej. Na prawdę szkoda życia na przejmowanie się takimi bez mózgami. Tak na prawdę to w niczym nie są lepsi od nas :)

Gość gość
Mnie najbardziej boli, że ludzie są oceniani po wyglądzie. Jestem mądra, oczytana, znam wiele języków, czytam mnóstwo książek, mogę wypowiedzieć się na każdy temat, mnóstwo pasji, a niestety jestem średnio urodziwa. Wychodząc z koleżankami, one zawsze zbierają komplementy, one są podrywane, one są wysłuchiwane z zaciekawieniem, mimo, że mówią o lakierze do paznokci, albo odpadających tipsach. Ja jestem traktowana jak powietrze. To samo na studiach, w grupie jestem ignorowana przez mężczyzn, czasami lekceważona lub żartują ze mnie, a koleżanka "głupiutka" jest bardzo szanowana.

Gość koniczyna 29
Hm to chyba nie masz czego żałować? Widocznie ci faceci to takie same pustaki jak te panienki co o lakierach gadają. Kiedyś na pewno spotkasz jakiegoś inteligentnego faceta, którego zachwyci twoje wnętrze :)

Gość Szczurek_26
omg dziewczyny ale wy głupie jesteście ! widać, że obie zadufane w sobie co z tego, że znasz języki i jesteś mądra pewnie sie wywyższasz i uważasz za niewiadomo kogo co myślisz, że facet będzie z tobą gadał po japońsku ? k***a weź sie ogarnij bo aż żal czytać.

Gość ex_debill_znowu_po
osobowość kryje wiele braków, rozejrzyjcie się dookoła...na pewno są osoby, które nie grzeszą urodą, ale nadrabiają poczuciem humoru, pewnością siebie, charakterem...jak nie masz urody, a będziesz siedzieć w kącie i się dąsać to faktycznie nic z tego nie będzie, tylko trzeba się z sobą najpierw pogodzić

Gość gość
lepiej po japońsku niz o tipsach

Gość Szczurek_26
faceci lubią spontaniczne dziewczyny, a nie mudziary ostatnio wpadłem do jakiegoś klubu studenckiego i siedziały 3 dziewczyny i 2 facetów i cały czas nawijka o jakiś kolokwiach, nauce, szkole, egzaminach no k***a kto by z taką chciał być ?

Gość gość
Hahaha... przyszedł pajac na topikełe..ciekawe o czym ma rozmawiać z chłopakiem co? o tipsach i paznokciach?! Przecież pisała że może o mnóstwie innych rzeczy rozmawiać, ale NIKT z nia nie próbuje nawet rozmawiać bo lecą na płytsze, a za to ładniejsze panienki. Kolejny burak co woli tapeciary i tipsiary...

Gość gość
Proszę. Takie typowe. Jest mądra to zaraz nudna, nie spontaniczna. Ciekawe...A co jesli jej pasje to sporty ekstremalne, koncerty? Śmiech na sali. Idź chłopie i się nie kompromituj. Ciebie to nawet brzydka by nie chciała, takiego co na babskim forum siedzi :D :D :D Taaa o tym napewno możesz pogadać z laskami :D 🖐️

Gość gość
Koniczyna, ja jestem w identycznej sytuacji jak Ty... i tracę nadzieję że kogoś poznam, skoro nawet prawdę mówiąc na imprezach odstraszam tym ładniejszym koleżankom facetów :o draaaaamat.

Gość Szczurek_26
heh nie o mnie jest dyskusja tylko o was, ale skoro uważacie sie za takie super to powodzenia :) oczywiście lubuje sie w solarach i tipsiarach :) kocham je i uwielbiam z nimi rozmawiać mamy wiele wspólnych tematów :), a dodam, że często rozmawiamy po chińsku i japońsku...

Gość gość
Szczurek, widać po Twoich postach i sposobie pytania żeś burak i kawal kretyna, idź kompromitować się gdzie indziej. To że ktoś jest nieurodziwy nie oznacza że musi się zadowalać takim kimś jak Ty, lepiej być samotnym.

Gość gość
szczurak na starość opadnie ci siurek

Gość Szczurek_26
spoko pokazujecie jakie jesteście naprawdę :) ?

Gość gość
a jaki ty jesteś? też spoko?

Gość gość
Szczurek to jeden z tych typów, który każą ładną panienkę uważa automatycznie za sympatyczną, inteligentną, godną zapoznania i bardzo wartościową. :)

Gość Szczurek_26
ja sie uważam za normalnego gościa :) czym ci ubliżyłem prawdą ? zabolało cie to ?

Gość gość
Idź już trollu spać. Pewnie żeś najbrzydszy wśród kolegów, a jedyny kontakt z kobietami to na kafeterii masz :D Sajonara wieśniaku :D

Gość Szczurek_26
buhaha no no :) coż za inteligencja :P masz rację jedynie tutaj moge sobie porozmawiać z kobietami dlatego tutaj wchodzę i jest super kręci mnie to wiesz ?

Gość gość
nic mnie nie zabolało, czytam sobie temat, a ty wydałes się takim chojrakiem, że az nie wytrzymałam, i musiałam napisać,, że kiedyś nie będziesz mógł kopulować, bo jak sie domyślam, obecnie niezmiernie to lubisz, nie myśl, że masz taki wpływ oddziaływania, że kogos coś zabolało, prędzej ciebie, że przypomniałam ci że starosć nie radość, na starość wszystko opada, zęby, włosy, przyrodzenie.... nawet nie sądziłam, że odpiszesz :) ale domyślam się, że zraniły cie moje słowa, pysiaczku ty mój :) wybacz :(

Gość gość
Szczurek, nie wiem czy wiesz ale na kafe jest dział uroda- tam z pewnością pogadasz o tipsach i lakierach :D

Gość Szczurek_26
troszke mnie uraziłaś :P bo łysy już jestem :) zresztą każdy sie starzeje, ale liczy się to co sie w życiu zrobiło i za jakiego nas uważają ludzie, to, że ktoś jest prostakiem nieznaczy, że jest złym człowiekiem, wykształcenie i pasje nie świadczą o człowieku tak samo jak k***s czy komuś opada czy nie :P