Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nylie__

Najbrzydsza wśród koleżanek

Polecane posty

Gość gość
Hipokryto, poważnie się kompromitujesz...To, że ktoś jest wykształcony i ma pasje to też nie znaczy, że jest złym człowiekiem. To, że jest nudny też nie znaczy, że jest złym człowiekiem. Ludzie odbierają kogoś jak prostaka, inni jak nudziarza, więc nie wiem o co Ci się rozchodzi? Ładna dziewczyna też się wywyższa bo ma urodę, to co mądra się nie może wywyższać urodą? Dobre sobie :D Strzeliłeś jak łysy warkoczykami...

Gość gość
wywyższać mądrością tam miało być.

Gość Szczurek_26
dobra dziewczyna ja wam życzę wszystkiego dobrego i idę spać. Dobranoc 3majcie się pa.

Gość do konieczyny 29
Też nie raz miałam tak samo. Albo jak szłam np. z kolegą i mijałam taką grupkę to się modliłam żeby nie zaczęli sypać jakichś tekstów. Ale to było kiedyś. Myślę że dziś mam większy dystans do siebie, jest lepiej. Na prawdę szkoda życia na przejmowanie się takimi bez mózgami. Tak na prawdę to w niczym nie są lepsi od nas " I JAK SOBIE RADZISZ z tym co odpowiadasz taki pustkom,burakom ?

Gość gość
Ja jestem w takiej sytuacji jak Koniczyna i nie odpowiadam im .

Gość NIGDY NIC NIE PRZEWIDZISZ
Ci co wysmiewali sie z waszgeo wygladu,waszej powloki plaszcza nadanego wam na ten czas ,jeszcze ZYCIE IM POKAZE ROZLICZY,bo nie wie on co go spotka za rok za pare lat,wiec niech nie bedzie taki pewnien..NIE BADZCIE TAKI PEWNI swojej urody ,bo jutro za miesiac pare lat mozecie byc oszepececi,jakis problem,nieszczescie...A ZBRZYDNIE kazdy!! nikogo nie ominie ! ZOBACZCIE Miss unoverse za 5,za 10 lat juz nigdy nie bedzie tak wygladala jak wczsniej w mlodszych latach!!

Gość prawda calaa
Mam kolezanke byla bardzo ladna i jak po 3 latach ja zobaczylem ,tyle czasu jej nie widzialem STRASZNIE ZBRZYDLA..no coz zycie..Wlasnie kazdy zbrzydnie ,kazdego to czeka czy tego chce czy nie:)

Gość nylie__
22:47 trzeźwy był. babka z piasku, masz całkowitą rację.. Ja ciągle chyba podświadomie liczę, że się zakocham i ten ktoś mnie "uzdrowi", ale tak naprawdę to jest jak chwytanie się tonący brzytwy. Bo moja pewność siebie musi pochodzić ode mnie, nie z zewnątrz. Z tym drugim facetem nie wyszło, bo w teorii "oboje się odkochaliśmy". A z pierwszym.. z pierwszym to szkoda gadać ;) potrafił mi po pójściu do łóżka powiedzieć że mam ciało jak "kobieta baroku" albo niby w żartach docinał mi, że mam grube łydki, włosy w nosie i co tam jeszcze było (to nie brzmiało jak żarty, często to mówił). Długo ze sobą nie pobyliśmy, zerwałam z nim. Dodam, że latał za mną 4 miesiące, nim byliśmy ze sobą :P.

Gość gość
20 lat i kobieta baroku? Kiedy zdążyłaś się tak utuczyć skoro jesteś taka młoda?

Gość nylie__
LOL, pisałam wcześniej że noszę rozmiar S, więc mi przykro, kochanie, że wszystko poważnie odbierasz :).

Gość gość
nie przesadzaj ze od razu najbrzydsza.. kazda potwora znajdzie amatora

Gość makarena65
uroda rzecza wzgledna

Gość gość
smutno mi ze jestres taka brzydka, nie znajdziesz sobie faaceta :(

Gość gość
,,smutno mi ze jestres taka brzydka, nie znajdziesz sobie faaceta" a czy ona gdzieś napisała, że jest brzydka? Nie, tylko ma ładniejsze koleżanki. Przeszłaby się do klubu sama albo z jakimś kolegą, to będzie miała inne odczucia. Sęk w tym, żeby nie było tak, że w klubie wszystkie dziewczyny wokół będą piękniejsze od niej, ale tego to już jej nikt nie zagwarantuje.

Gość gość
jasne.. jestem nieatrakcyjna, w klubie otaczają mnie NAPRAWDĘ ładne dziewczyny, a to zawsze ja wyrywam najlepsze ciasteczka :) Kwestia podejścia i przede wszystkim pozytywnego nastawienia. Uśmiech na twarz i mozna podbijać świat.

Gość 15 24
jak masz przeciętny charakter to i twarz pospolitą, wypracuj charakter to i twarz się zmieni , wystarczy czasem fryzura ale nie taka jaką nosi 3/4 miasta lub cała wioska , coś oryginalnego ale do tego też trzeba mieć charakter a nie popłuczyny rynsztokowe z pobliskiej dyskoteki

Gość gość
ja też myślę, że ważniejszy jest charakter, znam wiele dziewczyn powiedzmy nie najładniejszych, które mają cudowne rodziny, mężów, dzieci, a te piękne dalej same, także reguły nie ma

Gość gość
:)

Gość gość
podnoszę, bo kompleksy powracaja..

Gość gość
szczerze to g***o nas to obchodzi wiesz ?