Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karina895

dlaczego jak ktoś ma inne zdanie to jest tu od razu szykanowany

Polecane posty

Gość gość
widzisz są dwa rodzaje szykanu, zależy o jaki Ci chodzi czy o taki, że jak ktoś pyta o karmienie mm a włażą kwoki karmiące piersią i najeżdżają na autorkę a drugi rodzaj to wyzywanie się

Gość gość
Mam wrażenie, że własnie ku temu służy kafe, a przynajmniej ten dział;-) Serio. Wchodzę raczej, żeby się pośmiać;)

Bo to jest forum bez konieczności rejestracji, każdy może się wypowiedzieć a zatem - jak w soczewce widać jakie jest nasze społeczeństwo. Dużo chamstwa i trochę normalnych ludzi między innymi. Nie wolno pisać nic "pod prąd" (chociaż wszystko jedno, napiszesz "z prądem" też może być źle). Też to przeżyłam, bo w jednym z wątków ośmieliłam się wypowiedzieć niezgodnie z trendem - okazało się, że jestem sfrustrowana :P @gość - nazywasz kobiety karmiące piersią kwokami - to też szykana. I po co? Jedne wolą kp inne mm i nie można oceniać co lepsze lub gorsze. Żyj i daj żyć innym. Kobieta karmiąca piersią to nie kwoka czy krowa itd. a kobieta karmiąca mm to nie jest zimna suka. Pozdrawiam niesfrustrowanych! :D