Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z chłopakiem i jego byla

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Dziewczyny mam problem i nie wiem gdzie szukac pomocy. Nie wiem czy przesadzam czy faktycznie mam powody do obaw. Jestem z moim facetem ponad pół roku. Mamy za sobą sprzeczki ale nieistotne ogolnie jest ok. Facet na początku dużo opowiadał o swojej bylej z która mial się żenić. Z czasem opowiadał coraz mniej. Ja i mój partner mieliśmy konta na facebooku lecz nie mieliśmy siebie w znajomych. Mój facet jakoś niezbyt chcial. niestety ja strzelilam gafe i przeglądając profil jego bylej na fajsie przez tel odruchowo wcisnelo mi się lubie to pod jakimś jej wpisem. Oczywiście przyznałam się do tego i usunęłam konto. Mój facet strasznie obawia.się.ze.jego była dowie.się o mnie. Boi się ze.może mi coś zrobic jak się dowie. Powiedziałam mu dziś.ze przywracam fejsa a on niezadowolony bo boi się ze znow coś.zmajstruje. Dziś też jego była napisała do niego o czym mnie poinformowal dokladnie. Dodam ze jego była go zranila bardzo bo okazalo się.ze ma mitomanie i wszystko co mowila było klamstwem. Czy mam powody do obaw w związku z tym ze nie chce za wszelką cenę aby była dowiedziała się o mnie? Czy to normalne ze nie trzeba mieć siebie w znajomych na fejsie? A właśnie jeszcze coś. Napisalam do niego.ze boję się ze ona kiedyś rozwali.nasz.związek a on ze nie mam się martwić o to i ze mnie kocha. Przepraszam za błędy pisze z telefonu.

Gość gość
Po co Wam te fejsy? Ma mitomanie, wiec jest chora. Mozliwe, ze niebezpieczna.

Gość gość
po pierwsze to fejs dużo psuje. a po drugie, mój facet tez kiedys miał taką co miał się żenić,ale ona go puściła kantem. i kiedys jak sie spytałam czemu nie doda ze mną zdjecia na fejsa to powiedział,ze nie bo on się boi, ze ona wtedy bedzie mnie wyzywała i coś pisała (ona ma juz meza i dziecko,wiec po co ma takie rzezcy robić) jakos mu w to nie wierze, tak samo kiedys jak pisał z jej siostrą albo szfagrem to pisał,ze nie ma nikogo.ze on niby chce mnie chronic. wierzyc w takie coś?

Gość gość
W życiu nie wierzyć :D Bajki Wam wciskają. Skoro wyszła za innego, to pewnie Twój były ją nie obchodzi :D Pewnie za to ona jego bardzo. Śmieszy mnie to. Po co niby miała to robić i wyzywać jeszcze Ciebie skoro sama kopnęła go w d**ę ? :D To się nie trzyma kupy Co do autorki. Podejrzany jest fakt, że nie masz go w znajomych, nie ma z Tobą zdjęć. Nie bał się z nią zerwać, a boi się, że będzie jakieś cyrki odstawiać? Śmieszne. Co do mitomanii to uważaj, bo on może coś kręcić z nią na boku, a później jeszcze wytłumaczyć w razie wyjawienia się tego, że ona zmyśla.. O byłych swojego chłopaka powinno się wiedzieć tylko tyle, że były. Nie powinien Wam nic opowiadać, bo to świadczy, że o nich myśli i coś jest nie halo. Wiele z Was pewnie przeżyło rozstanie, kiedy to chłopak opowiadał o Was dziwne niestworzone historie, ale chwalił się, że go kochacie i rozpaczacie za nim, chociaż wcale tak nie było :) W obu przypadkach strasznie śmierdzą mi te historie. Jeszcze żeby ktoś Ci dziewczyno zabraniał fb mieć, no dramat.

Gość gość
no własnie tak myslałam,ze to kolejna bajka.ehh a moze on po prostu sie boi, ze się czegoś dowiem złego o nim, no bo tak naprawdę to nie wiadomo nigdy z jakiego powodu go rzuciła, a skąd mam mieć pewność, ze jego wersja jest prawdziwa,moze to on jej cos zrobił...w sumie to na jej temat chyba nigdy nic dobrego nie powiedział. a zaś jak mówił mi o innej to same dobre rzeczy,a tez go rzuciła,troche podejrzane...

Gość gość
Kompletna bzdura i śmierdzi na kilometr. Nie widzicie tego? Facet kłamie w żywe oczy i jeszcze się śmieje, że na takie naiwne trafił. Czemu zabrania Ci korzystać z fb? Boi się, że możesz napisać komentarz jego byłej dziewczynie? No i co z tego? Wolno Ci, a przecież jej nie zwyzywasz, nie obrazisz czy coś w tym stylu, więc jak najbardziej możesz coś skomentować. Ona się dowie? No to co? Co Ci zrobi? Znajdzie Cię, poćwiartuje i zakopie ciało w ogródku? A jeśli zwyzywa to co, przejmiesz się? Dramat... Moim zdaniem facet kręci z byłą na boku. Nie chce, żebyś miała konto na fb ani tym bardziej cokolwiek komentowała, bo jego była się o tym dowie. Ona o Tobie nie wie, więc może spokojnie się z nią spotykać. Gdyby się dowiedziała to wkurzyłaby się i słusznie. Pewnie wyskoczyłaby również na Ciebie. Też słusznie. Ta sytuacja tłumaczyłaby też jego bajkę o mitomani. W razie gdyby coś się wydało wciśnie ci kit, że ona wszystko zmyśliła, a Ty oczywiście w to uwierzysz i będzie po sprawie. Tym samym możesz pozwolić na jego spokojny romans, bo niczego nie będziesz podejrzewać. Skoro ona jest taka zła i niedobra i go oszukiwała i zraniła to on jej nie chce. Ale najwyraźniej ona go nadal obchodzi jeśli tak się przejmuje nią, że mogłaby się dowiedzieć o Tobie. Wiesz jak to brzmi? Jakbyś Ty była tą drugą. PS. Bardzo podobnymi kłamstwami karmił mnie mój były. Oczywiście jak się okazało zdradzał mnie ze swoją byłą, która nie wiedziała o tym, że jest byłą dziewczyną ani tym bardziej o tym, że jestem ja. Znalazł tylko inne obejście co do fb. Odznaczył w opcjach pokazywanie komukolwiek oprócz mnie statusu związku oraz zdjęć, które dodawał ze mną. A o wszystkim dowiedziałam się przypadkiem częściowo od tej dziewczyny.

Gość gość
Heh, facet wyraźnie ciśnie Ci kity. Mój były najwyraźniej swojej teraźniejszej też wspominał o mnie, tylko nie wiem co i po co, ale to mniejsza o to. Ale opowiadać mógł, jego problem.. tylko nie rozumiem jego kobiety w tym wszystkim.. dzwoni do mnie specjalnie po to aby powiedzieć mi, że mam się odczepić od jej faceta...(pewnie musiał mieć jeszcze mój numer zapisany w telefonie) heh? Gdzie mam już męża, dziecko.. a z byłego nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam, a co dopiero rozmawiałam z Nim. Wyluzujcie. -.- Do Autorki - ewidentnie facet nadal myśli i kocha swoją byłą...

Gość gość
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Moj facet ma ze mna fotki ktore sa tylko widoczne dla znajomych. Fotki sa wstawione przez jego siostre z imprez. Swojej bylej nie ma w znajomych. Mysle ze mnie z nia nie zdradza bo ta calaa historia z jego byla byla dosc wiarygodna. On jej sie oswiadczyl a przez to ze nie chciaala sie leczyc zerwal zareczyny. Nie chowa tez przede mna telefonu. Nie przychodza do niego dziwne smsy czy tez nie ma dziwnych telefonow. Jedyne co sie boje ze cos do niej dalej czuje ale moge sie mylic......

Gość gość
A no iten facebook......dziwna sprawa...myslicie ze powinnam sie tym przejmowac?

Gość gość
Przecież znacznik "lubię to" można cofnąć w ciągu 10 sekund :/

Gość gość
Powiem wam tak szczerze ze samej z siebie mi sie smiac chce. Te czasy sa dziwne. Zeby brak chlopaka w znajomych juz rodzil jakies chore mysli. Niestety nie moge sobie z tymi myslami poradzic. Nie moge zrozumiec dlaczego dla jego bylej mam byc tajemnica. On mowi ze nie chce miec z nia nic wspolnego a jak sie dowie to moga byc problemy.

Gość gość
haha facebooki sruki,ze was to obchodzo co na tym facebooku, w necie moge wszystko, wymyslac,klamac,byc innym czlowiekiem i czy na face czy na czacie lub tu. Za duzo w waszym zyciu znaczy internet i ten face:-D

Gość gość
ty powinnas postawic sprawe jasno ma byc i chu a jak nie to wypad synku,proste? Prawda,ze proste!:-)

Gość gość
Tak ale w powiadomieniach i tak jest informacja

Gość gość
w sumie nie wiem, może znika ta informacja, zaraz sprawdzę :P

Gość gość
Dobra to daj znac co Ci wyszlo;) jedno krotkie i proste pytanie. Na chama starac sie abysmy byli znajomymi czy to poprostu olac?

Gość gość
A ja powiem wam dziewczyny jak to wyglądało z punktu widzenia tej 'byłej' :D Byłam z chłopakiem 6 lat, niestety nie wyszło - ja nie chciałam. Niby miał nową dziewczynę, a ciągle tyłek zawracał, pisał, chciał wybłagać spotkania, mówił że się idzie topić/wieszać itp. oczywiście status związku na fejsie "Wolny" :) zastanowiłabym się więc nad takimi "skrytymi" związkami :)