Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiary

Kto nosi rozmiar 34 XS

Polecane posty

Gość rozmiary

sprawdzam statystyke:D zaczne od siebie :D - Ja!!!:P

Gość rozmiary
o matko? nikt??

Gość gość
Ja nosze 32 :(

Gość rozmiary
no nareszcie:D hehe a ciezko jest znaleźć Ci ubrania na siebie? mimo tego ze zauwazam wokol tyle szczuplych dziewczyn to wydaje mi sie ze ubran w tym rozmiarze jest stanowczo za malo:(

Gość rozmiary
oo dzięki :) jeżeli chodzi o kurtki na zimę lub plaszcze to już totalna porażka ze znalezieniem czegos w tym rozmiarze. Hm.. czujecie się atrakcyjne w tym rozmiarze czy może wstydzicie się tego?

Gość gość
ja mam 38 M

Gość gość
Ja taki nosze i moja garderoba peka w szwach. Kupuje w lumpeksach, orsay, new yorker.

Gość rozmiary
bo ja szczerze mowiac raz czuje sie ładna, atrakcyjna ale do momentu jak nie stanie kolo mnie dziewczyna np. w rozmiarze M ( tak na oko hehe). Wtedy czuje sie taka malutka.. chudziutka.. normalnie jak dziecko mimo swojego wieku. Ale co najlepsze to dziwi mnie fakt ze ktos komentuje moją chudosc jak wokol tyle szczuplych dziewczyn chodzi..

Gość gość
Nosiłam. Teraz jestem w ciąży. Przytylam 10kg. Ale nie podobałam się sobie w tym rozmiarze. Tkanki tłuszczowej za mało w rękach i twarzy. Biustu zero było. Tylko nogi mi się podobały. Ale wolę już żeby były pełniejsze i na twarzy ładniej wyglądam jak jestem teższa.

Gość rozmiary
a no właśnie.. ja niestety mam już tą szczupłość w genach zapisaną więc nic nie poradzę. A tak z ciekawości chciałam sprawdzić ile jest osób. Skoro ja mam 34 to jak ma wyglądać gość ktory napisał ze nosi rozmiar 32?:O Chociaz inaczej wyglada się w tym rozmiarze jak ktos jest niski a inaczej gdy wysoki. Ja mam 161.

Gość rozmiary
czyli sama na kafe nie jestem :D hura:P a podobacie się sobie? czy wolałybyscie przytyc?

Gość to psycholek jest
czasami WIDZEw sklepie napisane na metce ,ze rozmiar 34-ale duzy jakis zawyzony..albo rozmiar 36 a wyglada jak rozmiarowka na 38..

Gość rozmiary
no wlasnie.. ja tez się z tym spotkalam.. sa rozne rozmiarowki nieraz 36 jest dobre a nieraz 34. Zreszta mało jest tych rozmiarow - no chyba ze w wiekszych miastach. Ja nieraz spotykam sie z tekstami od sprzedawczyn ze tu zaczyna sie rozmiarowka od 36 lub S. Serio dziwi mnie to bo naprawde wokol tyle szcuplych dziewczyn a one mowia ze nie zamawiaja takich malych rozmiarow bo nikt nie kupi.. hm;/