Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

interesuje mnie czy miałyście jakieś objawy ciąży przed zrobieniem test?

Spóźniona @ o tydzień (ale to nie reguła, bo wcześniej też sie spóźniała choć miałam b.regularne) plus mega bolące,powiększone i ociężałe piersi na długo przed terminem @ :) w sumie to.głównie nurtowało mnie ;)

Gość gość
dzięki za odpowiedź. Staram się z mężem o dziecko i doszukuje się jakichkolwiek oznak ciąży. owulacje miałam 2 grudnia,kochaliśmy się w pni płodne więc teoretycznie szansa jest. wydaje mi się że tydzień po owulacji jest jeszcze za wcześnie na doszukiwanie się jakichkolwiek oznak ciąży. A chciałam sie dowiedzieć czy którś z Was miała w tak wczesnej fazie ciąży jakiekolwiek objawy

Gość gość
nie nakręcaj się bo każdą jedną drobnostkę będziesz sobie wmawiała, że to są właśnie objawy. U mnie było tak, że okres się spóźniał 5 dni. I jedyne co mnie zaczęło zastanawiać to fakt, że zawsze parę dni przed okresem robiły mi się pryszcze na twarzy. A tym razem nic, idealna cera.

Dokladnie, musisz wyluzowac :) poczekaj do terminu kolejnej @ :) moim objawem wczesnym byly dziwnie mocniej, o wiele bardziej niz zazwyczaj, obolale,powiekszone mocno,ociezale piersi na dlugo przed spodziewana @ no i spozniajaca sie o tydzien ok.gdzie mam raczej b.regularne :)

Gość gość
Ja tez jakis czase temu przeszukiwalam internet w poszukiwaniu infornacji na ten temat,bo ja poprostu czulam ze cos jest inaczej,Wiem ze czasem sie zdarza ze kobiety sa w kilkumiesiecznej ciazy i nic nie czuja ale to zalezy od organizmu,Ja jestem zawsze bardzo wyczulona na jakiekolwiek zmiany hormonalne w moim organizmie wiec cos czulam,ale do rzeczy,mialam dziwny posmak ,taki metaliczny,bolal mnie brzuch ,takie ciagniecie i w ogole bylam zmeczona i nie moglam sie skoncentrowac.Zrobilam test 3 dni przed planowana @ i wyszla bardzo blada kreska,odczekalam kilka dni i kreski nie bylo,przyszedl @,ale jakis silniejszy niz zwykle.Pisze o tym dlatego ze nawet jesli dojdzie do zaplodnienia ,to pozniej w czasie zagniezdzenia moze byc cos nie tak wiec naprawde lepiej poczekac na @,zrobic test po tygodniu jesli sie spoznia bo takie wczesniejsze doszukiwanie sie moze nas naprawde bardzo rozczarowac,wiem bo sama to przechodzilam.Aha ,mierzylam tez temperature i byla caly czas podwyzszona a w dniu kiedy spadla dostalam @.Pozdrawiam i zycze powodzenia :-P

Gość gość
Wiem że robię źle doszukując się ciągle jakichś objawów, ale niestety nie potrafię wyluzować a bardzo bym chciała.

Gość gość
bardzo mi przykro z tego powodu. Słyszałam właśnie że czasami pojawia się druga kreska na teście a potem niestety przychodzi @. Ja mam dostać @ około 20 więc spokojnie "POSTARAM" się poczekać do tego okresu.

Gość gość
jeszcze coś C***owiem, ja to nawet nie myślałam o robieniu testu o tym że może być ciąża itp. Wyłącz myślenie :) to pomaga czasem bo jak się będziesz nakręcać to wiesz...chociaż latwo powiedzieć. Bo u mnie to byla najzwyklejsza wpadka a Ty się starasz i tymbardziej nakręcasz. Ale życzę Ci, żebyś za parę miesięcy czuła takie kopniaki jak ja teraz czuję :)

Gość gość
Postaram się obiecuje

Gość gość
Ja to od owulacji już coś podejrzewałam tzn nie że jakieś objawy a może po prostu to był przypadek albo zagnieżdżenie tak odczułam.W czasie owulacji pojawił się ból, czasem lżejszy czasem mocniejszy, trwał przez kilka dni, na początku jajnik później piersi plecy i takie rwanie w macicy no a później okres nie nadszedł :) Było to o tyle dziwne, że nigdy nie miałam tak bolesnej owulacji.No i teraz 22 tc

Gość gość
pierwszym objawem u mnie byl bolacy zoladek przez kilka dni. potem smierdziala mi papryka. podejrzewalam ze to ciaza. potem przyszedl "okres" (tak mi sie wydawalo ale to bylo tylko dosc obfite plamienie) ale wiedzialam ze cos jest nie tak wiec po paru dniach od tego plamienia zrobilam test i wyszly dwie mocne krechy. na drugi dzien drugi i wyszlo to samo:) a wieczorem bylam juz u lekarza i potwierdzil ze to 6 tydzien:)