Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiążąc się z atrakcyjna kobietą trzeba być świadomym kilku rzeczy

Polecane posty

Gość gość

1. ma bujne życie seksualne i bardzo wielu partnerów seksualnych 2. z pewnością cie zdradzi 3. istnieje duże prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że była w układzie sponsorskim 4. Prawdopodobnie z tą kobietą nie będziesz wychowywał swoich dzieci

Gość gość
guzik prawda! ale wiazac sie z atrakcyjna kobieta trzeba byc rownie atrakcyjnym. Nie mam na mysli tylko i wylacznie wygladu zewnetrznego. Atrakcyjnosc to sposob bycia, styl zycia, zainteresowania. Tylko mezczyzna atrakcyjny zyciowo jest w stanie utrzymac przy sobie atrakcyjna kobiete. Co wiecej...jest w stanie byc kochanym przez ta kobiete.

Gość gość
gosc 9:46 Masz calkowita racje!!

Gość zawsze sexy
ten temat założył chyba jakiś sfrustrowany, brzydki prawiczek. Jeśli masz X kasy na koncie a jesteś zwyczajnie nudny, nie masz pasji, prowadzisz kanapowy (pijacki ) styl życia i jesteś toksyczny to żadna nawet brzydula cie nie będzie chciała. Nie dla psa kiełbasa

Gość gość
Łoo, znowu sfrustrowany prawik??

Gość gość
autorka ma rację! Atrakcyjne kobiety mają masę facetów i są nieźle przechodzone a dużo z nich doi kasę z facetów a jak się ona skończy lecą do innego. Często to księżniczki. Pozdrawiam Autorko

Gość gość
tak tak wszystko co pokazuje w złym świetle to pisał pravik:P Puste jesteście również pozdrawiam Autorkę

Gość gość
zgadzam sie z autorem we wszystkich 4 punktach, tylko ze ja: 1. mam bujne życie seksualne i bardzo wiele partnerek seksualnych 2. z pewnością je zdradzam 3. ? 4. Prawdopodobnie z tymi kobietami nie będę wychowywał swoich dzieci

Gość kuczorek
hahahaha:) Wiążąc się z atrakcyjną kobietą musisz byc tylko pewnym swojej wartości mężczyzną,. Inaczej zabijesz związek swoją durną zazdrością.

Gość gość
Autorka ma rację! Sama tak żyłam i mam problem z odmawianiem obie seksu mimo, że mam męża. raz w miesiącu muszę go zdradzić bo mnie wręcz kręci

Gość gość
to zalezy od wychowania, kilka ulic odemnie mieksza bardzo atrakcyjna kobieta od wielu lat mezatka, niesmaowicie inteligentna i dobra kobieta i cala 3ke dzieci wychowuje z mezem, wiec po co takie generalizacje

Gość sanja
teraz to mnie obraziłeś 😭:D

ja jestem atrakcyjna, sama sobie męża wybrałam i nie przyprawiam mu rogów ale dla was takie rzeczy są ciężkie do ogarnięcia, wolicie wymyślać bajki niż przyznać, że nie jesteście po prostu na tyle wartościowi, żeby mieć fajną laskę

Gość gość
autor/autorka nie ma racji, wszystko zależy od temperamentu - ale obecnie kobiety są bardziej "przechodzone" niż faceci

Gość gość
Jak taki nie mógł zamoczyć przez ćwierć wieku to chociaż sobie temat pieerdolnie :D

Gość sukawredna
kazdy facet chciałby miec super laske, żeby inne samce zazdrościli. jesli nie jest tak, to znaczy ze hesrescie gejami

Gość gość
kobieta która opisałeś nie jest atrakcyjna :D atrakcyjna to znaczy : a) atrakcyjna fizycznie b) atrakcyjna mentalnie i warunek jest taki że oba podpunkty muszą byc spełnione jednoczesnie

Gość gość
glupoty piszecie

Gość gość
Yyythggyyyyhrğģē

Gość gość
autorka ma sporo racji sama widzę po koleżankach jak się zachowują

Gość gość
bujną wyobraznie to masz ty :D palant