Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do posiadaczy czytników ebooków

Polecane posty

Gość gość

Witam, nie znam się na tym zupełnie a chciałabym sobie kupić coś takiego:) I mam pyt, ALE TYLKO DO OSÓB ZNAJĄCYCH SIĘ A NIE TAKICH, KTÓRYM SIĘ WYDAJE :) Mianowicie mam kilka wątpliwości... chciałabym kupić taki czytnik do 500zł. Jaka firma jest najlepsza i zmieszczę się w cenie? Co tzn, że czytnik jest bez reklam? Czy są czytniki, których jedyną opcją nie jest czytanie książek, (wiem, że mają wifi niektóre) i da się z nich korzystać jak z tabletu, przeglądać strony www... Może lepiej dołożyć i kupić tablet, tylko czy na nim fajnie czyta się ebooki, nie psuje wzroku, jeśli ntak to jaki model polecacie???

Gość gość
Najlepsze są Kindle, zmieścisz się w cenie,szukaj czytnika z e-ink, nie da się z nich korzystać jak z tabletu, tablet psuje wzrok, to, że czytnik jest bez reklam oznacza, ze jest bez reklam. W innych pojawiają się reklamy (nie kiedy czytasz)

Gość gość
Kurcze pieczone:) Przecież nie kupię sobie czytnika za 500 i jeszcze tabletu:) Ech... chyba kupię ten czytnik, wstępnie chodziło mi tylko o książki, ale fajnie byłoby mieć coś większego od tel, żeby przeglądać np jeszcze strony www w podróży... No nic... Więc po co w tych czytnikach wi-fi jeśli nie da się przeglądac neta?

Gość gość
Troche mozesz, ale glownie sluzy do sciagania ksiazek z Amazona

Gość gość
Ok, dzięki, pójdę do jakiegoś sklepu i niech mi pomogą w wyborze i wytłumaczą jak krowie na rowie a zamówię pewnie taniej na allegro;)

Gość gość
Na Kindlu wystepuja problemy z czytaniem stron, on sluzy jednak do ksiazek. Strony moa sie nie ladowac, zwl jak jest duzo reklam przegladanie jest POTWORNIE niewygodne daje sie praktycznie czytac tylko wersje przystosowane Moim zdaniem sie nie nadaje, ja kupilam Kindle potem netbooka