Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydze sie sexem

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne ? Poprostu jesli pomysle ze mam to z kims robic to mi nie dobrze :(

Gość gość
a co nas to obchodzi, idź do lekarza, może coś doradzi

Gość gość
pytam sie , bo chce sie dowiedziec czy to normalne , a jesli cie to nie obchodzi to schodz z tematu

Gość gość
nie nie jest to normalne, bo gdyby było to ludzie dawno by wyginęli

Gość gość
Widocznie nie spotkałas kogoś, z kim byś chciała. Zupełnie normalne. Ale nieważne, co inni pomysłami, to ty masz być szczęśliwa, wiec miej to gdzieś co inni sądzą.

Gość gość
Dlaczego nie? Jeszcze do tego z kim? :-)

to ja C***owiem jeszcze wiecej .Zawsze tak mialam na mysl o KOMS. To musi byc ten JEDEN JEDYNY. Do tej pory mam tak, ze nawet obcy facet nie moze mnie dotykac swoja reka ( ble) , nie moze wejsc w moje "pole" .Nie chce zadnych dotykow, poklepywania od obcego faceta . Uwazam to za normalne .

Gość gość
No bo sex sam w sobie wygląda obrzydliwie i jest obrzydliwy, te ruchy i te obrzydliwe płyny, podrygiwanie i lepienie się.....ohyda. Jednak sex może być tą przysłowiową wisienką na torcie, gdy tortem jest miłość i więź, głęboka więź osobowa, wtedy nawet sex traci swą obrzydliwą oprawę a staje się jedynie sposobem na pogłębienie bliskości osobowej, pogłębia więź i może prowadzić do ekstatycznego przeżywania więzi osobowej. Tylko wtedy seks nie jest przedmiotowy i nie jest używaniem ciała osoby, tylko wtedy znika obrzydzenie do seksu. Kto tego nie zaznał ten nie wie o czym piszę, i niech milczy.

Gość reszta świata
"brzydze sie sexem " Przepraszamy to nasza wina ! :classic_cool:

Gość gość
wiesz co jak nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj

Gość reszta świata
"No bo sex sam w sobie wygląda obrzydliwie i jest obrzydliwy, te ruchy i te obrzydliwe płyny, podrygiwanie i lepienie się.....ohyda." jak to nie wiem ? ciężkie zaburzenia powyżej :), z resztą dlaczego moje ciało które bardzo lubię pod każdym względem i kątem,miało by tracić na jakiejś interakcji ? no chyba że bym uprawiał ów seks z poseł Pawłowicz ...:D

Gość gość
też się brzydzę, ale pod warunkiem, gdyby to był prezes Kaczyński z kłakami w nosie, tfuuuu co za obrzydlistwo

Gość gość
Ja tez. Ale jak sie znajdzie jakas mila pani to sie przelamie :-D

Gość gość
To tak jak ja. Obleśne to i niehigieniczne.

Gość gość
No wlasnie ta s****a i to lizanie sie jest ohydne

Gość Objawienie
Jak też jakbym myślała że mam to z kimś robić, to by mnie brzydziło.

Gość gość
ak to nie wiem ? ciężkie zaburzenia powyżej usmiech.gif , z resztą dlaczego moje ciało które bardzo lubię pod każdym względem i kątem,miało by tracić na jakiejś interakcji ? no chyba że bym uprawiał ów seks z poseł Pawłowicz ...smiech.gif .... ............... Dzieciaku,właśnie o tym piszę że nie wiesz, choć ci się wydaje że wiesz........co ty mozesz wiedzieć jeśli potrafisz seksować się w" jakiejś interakcji" ? JAKIEJŚ przedmiot do używania, seks fizjologia na poziomie potrzeby zrobienia stolca, i jeszcze ci to potrafi wystarczyć, Ależ sukces .....JAKIEJŚ Akceptujesz siebie wraz z ciałem w takim seksie "JAKIEJŚ"..czyż to nie żałosne i powierzchownie płaskie? I co ty możesz powiedzieć o prawdziwej więzi realizującej się także w seksie? Dzieciaku.... (stań kiedyś jako widz i świadek seksu między obcymi ci niezbyt atrakcyjnymi ludźmi...a wtedy na zimno zobaczysz jakie to ohydne i obrzydliwe.bo realny seks sam w sobie taki właśnie bywa.,widziany z boku obojętnym okiem. Pewnie bardziej estetyczny jest autoerotyzm,bez lepienia się i podrygiwania z przedmiotem jakim wtedy się staje JAKIŚ chwilowy partner/ partnerka )

Gość gość
teraz wiem dlaczego facec***otrafią chodzić do prostytutki dla nich wystarczy JAKIEJŚ, jak temu gościowi powyżej dziura od sęku też się nada oni to nazywają seksem a nawet nazywają miłością

Gość reszta świata
"Dzieciaku.... (stań kiedyś jako widz i świadek seksu między obcymi ci niezbyt atrakcyjnymi ludźmi...a wtedy na zimno zobaczysz jakie to ohydne i obrzydliwe.bo realny seks sam w sobie taki właśnie bywa.,widziany z boku obojętnym okiem." Koleś ośmieszasz się zupełnie ;) Wsadź sobie swój protekcjonalizm w buty i poszukaj jakiegoś dzieciaka najlepiej 4-5 letniego (7 -latek mógłby już być zbyt dociekliwy i cię wyśmiać ;) któremu wyłuszczysz swoje pojęcie estetyki ,jako jedyne i niepodważalne spojrzenie na to co się komuś podoba ma podobać a co nie :classic_cool:

Gość reszta świata
"przedmiot do używania, seks fizjologia na poziomie potrzeby zrobienia stolca, i jeszcze ci to potrafi wystarczyć" i nie imputuj innym swoich fantazmatów ,chyba że coś na siłę chcesz udowodnić ...cieciaku :)

Gość gość
reszta świata, nie mów że podoba ci się dwójka obcych nieatrakcyjnych dla ciebie ludzi uprawiających ze sobą seks ???

Gość gość
reszta swata , ja tylko sie pytam czy to normalne ze sie tym brzydze a ty odrazu robisz z tego jakies kazanie , wez sie nad soba zastanów :D

Gość reszta świata
"reszta świata, nie mów że podoba ci się dwójka obcych nieatrakcyjnych dla ciebie ludzi uprawiających ze sobą seks ???" Słuchaj ,mam na tyle dopracowane ciało że ów problem nigdy mnie nie dotyczył ;),gdybym miał jednak sobie po spekulować to sądzę że zależy to od więcej czynników niż sama powierzchowność . Jechałem jakiś czas temu z pewną parą oboje tak brzydcy że aż podejrzewałem jakąś chorobę ;),w ich gestach było jednak tyle czułości ,miłości i oddania iż myślę że nawet gdyby poszli na całość (komunikacja miejska to czasem żadna przeszkoda ;) jakoś nie wywołaliby u mnie torsji . Oczywiście jak ma się JAKIEŚ stuki w łbie ,coś na siłę chce się udowodnić albo sprzedać powstają Takie JAKIEś chojowe komentarze jak powyżej ;)

Gość gość
"stań kiedyś jako widz i świadek seksu między obcymi ci niezbyt atrakcyjnymi ludźmi...a wtedy na zimno zobaczysz jakie to ohydne i obrzydliwe.bo realny seks sam w sobie taki właśnie bywa.,widziany z boku obojętnym okiem." zbok ?

Gość ezzteta
zapewne ;)