Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalwina

o co moge zapytac pediatre bo bedzie u mnie pierwszy raz

Polecane posty

Gość maaalwina

o wysypke przy pupie moge? czy to trzeba polozna?

Gość gość
Pediatra będzie u Ciebie? Nie rozumiem.. Możesz coś jaśniej?

Gość maaalwina
u mnie w domu do dziecka

Gość gość
Mozesz zapytać sie o wszystko.

Gość gość
Ale to go zapraszasz? bo wizyta patronażowa jest w przychodni a nie w domu. A pytać możesz o wszystko.

Gość gość
To jest noworodek? Lekarz przyjdzie do Ciebie? Dziwne.. Najpierw przychodzi połozna.. a między jej wizytami (5-6) idzie się na pierwszą kontrolna wizytę do lekarza.. i to on Ciebie będzie pytał o różne rzeczy.. Ty też możesz.. ale raczej kwestie skóry, problemów z karmieniem itp. można .poruszać z położną

Gość gość
Jesteś upośledzona?

Gość gość
u mnie pediatra przychodził do domu w drugim tyg życia dziecka... zawsze tak było... zapytać możesz o wszystko

Myśmy mieli z mężem całą masę pytan przed pierwszą wizytą położnej. Oto kilka z nich: 1. Jak ubierać maleństwa? 2. Co z odwiedzinami (kiedy, kto itp.)? 3. Jak pielęgnować pępucha? 4. Czy dopajać (był lipiec)? 5. Co ze spacerami? i jak znajdę kartkę to jeszcze coś dopiszę :)

Gość mmmm25
pytaj o wszystko co c**przyjdzie do głowy, skorzystaj z tego że lekarz przyszedł do ciebie a nie ty musiałaś iść do niego, fajnie macie u mnie lekarz nie przychodzi do domu...

Gość kariokak
U mnie też nie było pediatry. Za to była polozna. Jakas ulomna... Na moje pytanie dlaczego moje dziecko miesięczne robi kupy 20 razy dziennie i do tego wydaje mi sie że ciężko oddycha i skóra przy wdechu wciąga sie pod żebra stwierdziła że jestem przewrazliwiona mamuskam. Pojechałam do lekarza i okazało sie że dziecko ma alergiczne skurcze oskrzeli i duszności... Dlatego pytaj o wszystko o co będziesz chciała. Nie ma to jak dobry pediatra

Gość gość
ta położna co do nas przychodziła też była nie teges... o cokolwiek nie zapytałam to odsyłała mnie z tym albo go ginekologa albo pediatry...