Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedys byłam tak fajnie chuda patrzcie

Polecane posty

Gość Szymek5445
kaloryfer u kobiety nie wygląda dobrze .. U faceta to jeszcze przejdzie , ale u dziewczyny to porażka..

Gość gość
no i ..... o co ci chodzi?

Gość gość
ale ladna miałam wtedy figurę? teraz też gruba nie jestem, noszę S/M.. ale chyba wolałabym wrócić do dawnych czasów.

Gość gość
mi się nie podoba , taki wieszak , trudno nawet określić czy to baba czy chłop w spódnicy

Gość gość
byłam wtedy na początku 1 LO :) fakt byłam płaska trochę.. ale teraz dazac do takiej figury staram się raczej ćwiczyc niż wychudzać

Gość gość
za chuda byłaś

Gość gość
ty byłaś zadowolona z tego ciała??????? chyba żartujesz:o płaska klata do tego jak mówisz sześciopak wąski zad masywne toorne nogi wielkie łydy i zmutowane stopy jak sie masz wziaść za ćwiczenia to lepiej ćwicz z cięzarami by d**e powiększyć i zbieraj na sylikony może to uratuje tragiczną sylwetke babochłopa choć wydaje m się że to prowo jakiś facet się przebrał pewnie grzesław

Gość Szymek5445
takie coś jest dopuszczalne images.asos.com/inv/groups/3296/image1xl.jpg

Gość gość
Figura ok, ale styl :D

Gość gość
płaska klata bo jeszcze dojrzewać nie zaczęłam.. teraz mam piersi B :P piszę cały czas że to fota sprzed 4 lat. w biodrach mam teraz 90 i poduszeczki przy udach, no łaaał, teraz to kobiecość 100 proc. szcześciopaka NIE MAM chcę sobie zrobić lol wielkie łydy? gdzie? teraz mam dopiero wielkie łydy, wtedy miałam dosyć szczupłe w porównaniu :P a jeszcze jakbym sobie wyćwiczyła.. stopy to ja zawsze takie miałam, rozmiar 41 mam teraz, NIC nie poradzę na to

Gość gość
nie śmiejcie się ze stylu! wiem że była tragedia wtedy :D

Gość Szymek5445
każdy facet oczekuje od kobiety własnie takiej sylwetki jak u tej panny w czerwonym .. Kaloryfer podoba sie tylko fetyszystom, a nie normalnym facetom

Gość gość
Szymek5445 no ja takiej figury miec nie będę raczej :) tj takie piersi mam, ale talię mam węższą i uda mniej krągłe.

Gość gość
podobnie płaski mam brzuch jak ta laska, akurat mi w nogi najbardziej idzie wszystko. ale nie jestem aż tak kobieca jak ona. i nie mów że każdy, bo jak widzę dziewczyny XXL albo XXS z przystojniakami to twoja teoria się wali.

Gość gość
ile masz wzrostu autorko?

Ja mam kaloryfer na brzuchu i jeszcze nie spotkałam faceta, któremu by się to nie podobało. Za to koleżanki komentowały jakie to mało kobiece itd itp...ciekawe dlaczego :D.

Gość gość
Tam miałam jakoś 164. Teraz mam 169.

Gość Szymek5445
Ja mam kaloryfer na brzuchu i jeszcze nie spotkałam faceta, któremu by się to nie podobał pewnie kłamali żeby cię nie urazić... Nikt nie chce by jego kobieta czuła sie niekomfortowo

Gość gość
bez urazy autorko ale na tej focie wyglądasz jak pokraka :P I też jestem zdania, że kaloryfer u kobiety to dobrze nie wygląda.

Gość kkikikikiing
twoim zdaniem wyglądasz jak stuprocentowa kobieta?cycki B i 90 w zadzie?hahaahhahahahaha je%błem stuprocentowa kobieta to w piersiach i tyłku min. 95 cm i nie więcej niż 100 i bardzo wąska talia różnica między talią a biodrami 25-30 cm cycki B to dalej płaska klata a 90 w tyłku to tyłek 12 letniego chłopca:p schowaj się babochłopie

Gość gość
ładna figura

Gość gość
TAK wyglądam jak stuprocentowa kobieta. jeżeli twoim zdaniem kobieta zaczyna się od określonych ilości cm, bo inaczej nie ma prawa się nią czuć, to walnij się mocno w głowę, może to coś pomoże. Nikt mnie nie będzie wyzywał od babochłopów i nie-kobiet tak, jakby tylko od ilości cm w tyłku i cyckach to zależało. W*********j, nie-stuprocentowy facecie.

Gość gość
Te dane o 100% kobiecie są opracowane naukowo? :D są tacy, którym się podobają drobne kobiety.

Gość gość
to zdjecie..obrzydliwe jak 10latka..

Gość kkikikikiing
szymek chyba cie poje$bało nie każdy facet lubi łaskie klaty w zasadzie jest ich niewielu ta ani jest asexualna o twarzy nie wspomne wpisz w grafike salma hayek from dusk i zobacz jak wygląda zadbane wyćwiczone ciało kobiety

Gość gość
O k***a nie zmieściłam się w 5cm :D co teraz? Wieszać się?

Gość gość
kkikikikiing wycwiczone? i ma takie cycki przeciez przy cwiczeniach cycki maleja naiwny jestes.