Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta 13 mc dzieca z skaza bialkowa czy ktos moze mi pomoc

Polecane posty

Gość gość

witam. moja corka dostala skaze bialkowa , czy moze mi ktos napisac przykladowy jadlospis, potrawy jakie moge robic, przyprawy, soki wszytsko. Narazie je ona tylko ryz z jablkami, ziemniaki z kotlecikiem plus marchew z jablkiem i rosol, to wszytsko boje sie ze bedzie jej brakowac witamin itd. jedzac non stop to samo w kolo, dodam ze pije soczek jablko gruszka , rozcienczam go woda , bo mala nie moze inaczej zrobic kupki , tak jakby ja zatwardzalo, kupilam jej herbatke z bobovity jablko mieta ale nie chce jej pic . Jesli ktos z was orientuje sie w tym temacie bardzo prosze o pomoc

Gość gość
www.google.pl i szukasz idąc do sklepu czytasz składniki na produktach, zupy mięsno- warzywne na bazie rosołu - gotujesz rosół, potem dorzucasz co trzeba, ale nie gotujesz za długo, żeby była jak najmniejsza strata witamin i miksujesz na krem, jest cała masa możliwości, ale nie widzę powodu, dla którego ja mam się wysilać i pisać Tobie menu, skoro przy współczesnym dostępie do informacji bardzo łatwo znaleźc dużo pomysłów

Gość gość
tak tylko 3/4 przepisow sa zwydziwiane