Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy to alergia czy coś innego

Polecane posty

Gość gość

Hej, mój synek ma teraz 2,5 miesiąca. Od miesiąca chodzimy z nim po lekarzach i każdy z nich co innego nam radzi i mówi. Już mamy dosyć tej dezinformacji. Mały ma wysypkę na szyi, za uszkami i na policzkach-do tego swędzącą, bo rozdrapuje sobie te krostki. Do tego bardzo rzadkie kupki, wzdęcia i kolki. Karmię go piersią i dokarmiam sztucznym mlekiem, najpierw było to Bebiko 1, później przez ulewania lekarz zalecił Bebiko 1 AR. Po wystąpieniu wysypki lekarz zalecił Bebilon Pepti-kupki bardzo rzadkie, ulewania i wzdęcia nadal się utrzymywały. Ja już jadłam tylko buraki, marchew, wafle ryżowe z chudą wędliną, gotowane mięso kurczaka. Jestem już wrakiem człowieka przez tą dietę...poprawy nie było widać. Lekarz przepisał Nutramigen, jednak puszka nie wystarczy do następnej wizyty, mam ją za dwa dni, a mleka zostało już tylko tyle co na dnie. Postanowiłam go więc nakarmić swoim mlekiem i wyobraźcie sobie, że wysypka nie wystąpiła, kupki też normalne - o co więc chodziło? Myślałam, że może moje mleko mu szkodzi, skoro nawet na najbardziej restrykcyjnej diecie objawy nie ustępowały( a wczoraj wypiłam kawę Inkę z mlekiem i nic mu nie było). Nie wiem co teraz, czy iść do lekarza po Nutramigen, czy może Mały wyrósł z tych jelitowych i skórnych dolegliwości i to wcale nie jest skaza białkowa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować