Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka1111

jakie kosmetyki w ciazy pytajnik

Polecane posty

Gość autorka1111

mam tendencje do rozstepow , mam je na udach z okresu dojrzewania obecnie jestem w 4miesiacu ciazy mam duzy i widoczny brzuszek kupilam olejek arganowy czytalam ze jest dobry smaruje sie nim 2-3 razy dziennie i zastanawiam sie czy pomiedzy smarowaniem olejkiem moge uzywac zwyklych kremow nawilzajacych, podejrzewam ze rozstepy i tak sie pojawia ale chce chociaz probowac zaradzic..

Gość Ludwix
nic Ci nie zaszkodzi ani szczególnie nie pomoże, jak mają być to będą choćbyś płynnym złotem się nacierała. Olej arganowy jest fajny, ale chyba wolałabym go stosować na włosy niż wcierać w brzuchola. Kup sobie lanolinę, jedzie owcą, ale jest tłusta i mazista rozstępy tego nie lubią

Gość autorka1111
mam balsam z eveline intensywnie regenerujacy rewitalizujacy i nawilzajacy i zastanawiam sie czy moge go uzywac

Gość Ludwix
no pewnie, ze tak, kosmetyki są przebadane dermatologicznie i aplikacyjnie i mają ocenę bezpieczeństwa, nikt nie kaze Ci ich jeść. Nie popadaj w paranoję :)

Gość gość
Ja chwale sobie serie pharmaceris. Kupisz ja w aptekach. Ja mam krem przeciw rozstepom i balsam ujedrniajacy dla kobiet w ciazy.

Gość gość z lab
nie ma znaczenia czy kupujesz w aptece czy w drogerii, kosmetyki podlegają tym samym regulacją prawnym, te w aptekach nie są bezpieczniejsze ani lepsze.

Gość danuta76
Ja chwalę sobie szampony do włosów pharmacerisu, nie wiem jak reszta ;) jeśli chodzi o balsamy ujędrniające, to stosuję pure fiji, gdyż jako jedne z nielicznych można używać w ciąży :)