Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY niech ktos wyjasni mi ten sen

Polecane posty

Gość gość

witam , wiec zaczne od tego ze przyblize wam moja sytuacje prawierok temu zostawilam swojego chlopaka z ktorym bylam 3 lata, on strasznie cierpial , chcial zebym wrocila ale ja zaczelam swoje zycie ukladac juz z kims innym , rzadko rozmawiamy razem poniewaz on ma do mnie wiele zalu i wydaje mi sie ze jego uczucie do mnie nie wygaslo do konca , DZIS W NOCY mialam sen w ktorym to przysnil mi sie moj byly chlopak a dokladnie to ze nie zyje, dostalam wiadomosc sms o jego smierci od niego z telefonu ktos o tym mi napisal, nastepnego dnia pojechalam do naszego rodzinnego miasta aby pojsc na pogrzeb weszlam do jego domu biegal jego chrzesniak roczny , jego rodzina nie plakala nic nie mowila byli zimni wobec mnie nie powiedzieli ani slowa ja caly czas okropnie plakalam .... szlam na jego pogrzeb i spotkalam naszych wspolnych przyjaciol jednak nikt nie plakal z powodu jego smierci ... a ja ciagle plakalam strasznie ... nie bylam bezposrednio na cmentarzu jedynie pamietam ze w drodze na niego i ze zmarl poprzez potracenie przez tira. CO ZNACZY TEN SEN ? po przebudzeniu chcialam napisac smsa odrazu do niego czy wszystko wporzadku jednak powstrzymuje mnie mysl ze podobno zaczol sie spotykac z nasza kolezanka daleka... nie wiem co myslec

Gość gość
nie , poprostu ze nie przywitali sie ze mna byli oschli , ani slowa nie zamienili choc tak dawno sie nie widzielismy ... a bylismy tak bliskimi juz osobami

Gość gość
a co to za pytania

Gość gość
??????????????????????????

Gość gość
Zwyczajnie cię swędzi i dorabiasz jakieś durne ideologie o śmierci :P

Gość gość
ja ci wytlumacze ten sen moje gg 42477073

Gość gość
A mi się dzisiaj śniło, że chłopak który mi się podoba nie miał nogi. Co to znaczy?

Gość gość
ja ci wytlumacze ten sen moje gg 42477073

Gość gość
jeśli ten sen ma coś oznaczać,to tylko to że następuje jakaś zmiana i pew4en etap zostaje zamknięty.facej dał sobie spokój z tobą i on,jak i jego rodzina wykasowali cię z pamięci