Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkaa1111111

Brazowa plama Ratunku

Polecane posty

Gość Martynkaa1111111

Hej Kobietki ! Mam problem... Otoz 2 tygodnie temu zamiast okresu mialam brazowe plamienia ktore trwaly jakies 2-3dni. Dodam,ze nie biore zadnych tabletek ani tez nie lecze sie na zadne chorobska natomiast "przytulam" sie z narzeczonym 3 razy w tygodniu bez zabezpieczenia,ale nie konczy nigdy we mnie tylko na mnie. Mam rozne objawy takie jak podwyzszona temperatura (mierzona pod pacha) nawet do 37,2,a ogolnie zawsze mam niska temp. nawet okolo 35,9. Spodziewam sie miesiaczki ma byc na 21grudnia. Robilam dzis test z porannego moczu i wynik byl negatywny druga kreseczka nawet najjasniejsza sie nie pokazala.. smutas.gif Czy mozliwe,ze jestem w ciazy tylko jeszcze test nie moze wykryc hormonu ? Do lekarza narazie nie moge pojsc smutas.gif Mam zrobic test w spodziewana miesiaczke jesli jej nie bedzie? Pobolewaja mnie odrobine piersi i jestem ostatnio bardziej oslabiona niz zwykle. Boli mnie tez podbrzusia ta jakbym miala zaraz dostac @.Ratunku!!! A moze ja to wszystko sobie uroilam.. ;(

Gość gość
co to jest "podbrzusia"?

Gość gość
sory ale uroilas

Gość gość
podbrzusia :D

Gość gość
wygląda to raczej na problemy hormonalne niż ciążę

Gość Martynkaa1111111
Chodzilo mi o podbrzusie. No i o jajniki.. Jezeli twierdzisz,ze sobie uroilam to skad podwyzszona temperatura? Chyba temperatury sobie nie mozna wkrecic ;/

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "podbrzusie", a temperatura mierzona pod pachą ma się nijak do ciąży, bo w takim przypadku 16 wyższych temperatur mierzonych w pochwie o tej samej porze, przy dłuższym stosowaniu tej metody może oznaczać, że doszło do zapłodnienia, więc najpierw trochę się dokształć, a potem dopiero wcielaj wiedzę w życie

Gość gość
autorko podbrzusze a nie podbrzusie. A wy chcecie tej ciąży czy nie? Bo jeśli tak to po co te przerywańce a jeśli nie to zabezpieczajcie się.

Gość gość
podbrzusie, padłam :-D, kretynko obys w ciąże nie zaszła zanim szkoły nie skończysz

Gość gość
bo bedzie tak samo głupie hehe brazowa plama to chyba problemy hormonalne jak i wiele innych powodow

Gość Magdalena234
Moze to byc plamienie implantacyjne czyli wczesna ciąża

Gość gość
gdyby 2 tyg. temu była implantacja to test z pewnością wykazałby ciążę po tym czasie.

Gość Martynkaa1111111
No tak masz racje,wiec co to moze byc? Mam podwyzszona temp.

Gość gość
Hahaha kretynka pisała na forum " zajde w ciaze jeszcze w tym roku " to samo ;) Tylko o nicku magdalena ;D Faktycznie weź się najpierw za szkołę

Gość gość
Taaa i ten temat " brązowa plama" ;D Chyba ją masz zamiast mózgu :)

Gość gość
kafeteryjne q****y przyjeebia sie do najdrobniejszego szczegolu i bledu zeby tylko sie lepiej poczuc. siedza calymi dniami w biednych zapyzialych mieszkankach smierdzacych spalonym obiadkiem i nie maja sie na kim wyzyc za to marne bytowanie.