Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każdy mężczyzna który chce się związać na całe życie z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Marzy o dziewicy. Taka jest prawda.

Gość OFELIA__
tak a kazda dziewica ktora chce sie zwiazac na cale zycie z facetem marzy o tym zeby skakal na boki przed w trakcie i po zwiazku

Gość gość
masz już ten problem z głowy hi hi hi :P

Jeszcze nie daj Boże trafić na niedziewicę stawiającą roszczenia. Dziewictwo kojarzy się z autentyczną miłością, czystością (również w wymiarze higienicznym), oraz zdaje się być dowodem wysokiej wartości...

Gość gość
tylko, że nie ma dziewic po 18 roku życia

Gość OFELIA__
wartosc kobiety mierzona rozmiarami blony zapraszam do danych statystycznych :classic_cool:

Gość gość
aaaa dziękujemy :)

Gość gość
niedziewice już się złoszczą :p

Gość gość
Ja jestem ze swoim facetem 4 lata. I jest on moim pierwszym facetem. We wrześniu bierzemy ślub

Gość gość
nie chodzi o to by mieć błonę ale o to, że dziewica jeszcze jest symbolem porządnej kobiety, którą chcą mężczyźni.

Gość gość
do gość z 17:30:02 gratuluję dużo szczęścia i miłości życzę

Gość gość
gość Ja jestem ze swoim facetem 4 lata. I jest on moim pierwszym facetem. We wrześniu bierzemy ślub x On dla Ciebie pierwszy ale nie chciała byś być dla niego pierwsza!

Gość AniStonka
zlosc pieknosci szkodzi a zobacz na te wszystkie obrazki z aktorkami czy piosenkarkami ktore zrobily kariere pomagajac sobie pozytecznymi znajomosciami nazwijmy to oglednie

Gość gość
rozumiem, że tak samo kobieta ma chcieć wyłącznie prawiczka, bo jako partner na całe życie tylko on ma jakąś wartość? czy jednak autorze moczysz w byle dziurze ale oczekujesz, że dziewica i tak Cię zechce?

Gość gość
gość rozumiem, że tak samo kobieta ma chcieć wyłącznie prawiczka, bo jako partner na całe życie tylko on ma jakąś wartość? czy jednak autorze moczysz w byle dziurze ale oczekujesz, że dziewica i tak Cię zechce? c Przecież kobiety pragną *****czy więc o co Ci chodzi?

Gość gość
gościu może Ty pragniesz, ale nie mierz wszystkich swoją miarą ;)

Gość gość
dziewica nie pragnie *****cza tylko sie nimi brzyd*******ońcu nie dla byle kogo trzyma cnotę ja bym czula tylko gorycz gdybym miala stracic dziewictwo z *****czem ze ja tyle na niego czekalam a on na mnie wcale poza tym nie cierpie facetow ktorzy są doswiadczeni a szukają dziewic tylko prawiczek ma do tego prawo niech *****cze sie z puszczalskimi wiązą

Gość gość
tutaj pisza same d****** bo juz nie sa dziewicami wiec nie masz co szukac

Gość Panigosc
Ja jestem ze swoim mezczyzna prawie 2 lata i oboje jestesmy po zwiazkach, ale dopiero siebie jestesmy pewni i oboje bedziemy dla siebie pierwszymi kiedy przyjdzie na to odpowiednia pora. trzeba po prostu sie odpowiednio dobrac.

Gość Joker z batmana
zauwazyłem wlasnie u znajomych ze tkaie zwiakzi sa jeszcze najlpesze, jedno nie ma do drugiego pretensji o przeszlosc, nie dusza tego w sobie, nie maja sobie czego wypominac :D ale nie mozna skreslac tez kobiety ktora kogos miala, w zyciu roznie bywa, nie wiem skad prawiczki maja poglad ze kobiety sie nimi brzydza, chyba na kfaeterii, nie wiecie swiry ile kobiet woli takich facetow...

Gość gość
może i takie mają marzenia?może i to prawda... ale większość tak czy siak zdradza,oszukuje i kombinuje na wszystkie strony a okazja ,,,,czyni "złodziejem" nie ma na świecie facetów z zasadami i tzw jajami