Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę oddać siemie lniane do apteki

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam dzis siemie lniane. Poprosiłam o niemielone, a teraz właśnie chciałam ugotowac do włosów i patrzę, że jest mielone i odtłuszczone. Niestety nie mam paragonu, ale ja wyraźnie poprosiłam, ze chcę niemielone. No i pytanie czy mogę iść do apteki żeby mi wymienili czy coś takiego?

Gość gość
nie, ponieważ ja nie mam zamiaru kupować w aptece tego co ktoś oddał

Gość gość
A ubrania w sklepach kupujesz, które były milion razy przymierzanie przez ludzi? Nawet tego nie rozpakowałam.

Gość gość
to byl błąd technika albo magistra, ale nie przyjmą tego z powrotem w myśl ustawy prawo farmaceutyczne art. 96, ustępy 5 i 6, na następny raz czytaj uważnie co c***odstawiaja pod nos

Gość gość
obojetnie gdzie.. podstawa reklamacji i tak jest paragon. jak nie cofną paragonu to im sie stan magazynowy nie zgodzi.

Gość gość
apteki nie przyjmują zwrotów i nie wymieniają towaru

Gość gość
czy chcielibyscie lek/preparat z pateki/pieluchy itd. które ktos zwrocił? apteki zwrotow nie przyjmują, chyba, że magister farmacji wydał nie ten lek co potrzeba, bo to byla jego wina

Gość rd7tf5
no halo a farmaceuta sie moze pomylić na niekorzysc konsumenta? jak powiedziala wyraznie ze chce taki towar to powinna dostac taki, przeciez to nie jej wina ze jakas gapa jej sprzedała

Gość gość
To trzeba było kupić niemielone w sklepie spożywczym.

Gość gość
ale to nie byl lek ratujacy zycie, więc nie

Gość gość
a poza tym bez paragonu to nikt nawet nie zechce z nią rozmawiać i w sumie słusznie

Gość rd7tf5
ale pieniadze wydane bez sensu

Gość rd7tf5
zapytac sie nie zaszkodzi

Gość gosc12456
siemie lniane to nie taki lek wiec ja na twoim miejscu bym przynajmniej sprobowala a noz?

Gość gość
bez paragonu nikt nie przyjmie... farmaceuta przyjałby tylko i wyłącznie lek ratujacy zycie wydany źle z jego winy... nikt bez paragonu nie przyjmie zakupionego towaru, tym bardziej w aptece... proszę przeczytac ustawę prawo farmaceutyczne artykul 96 ustęp 5 i 6, czy tak cieżko przeczytać? a nuz oddadzą... hahaha ... przykt\re, ze ktoś wydał pieniadze bez sensu, to niech na następny raz przypilnuje, czy wydaja to co chce

Gość gość
Ha! Racja, a nuż... i się udało, wymienila mi pani i oddala reszty. A tu proszę jak wyśmiano to że będę mogła oddać. Wy tak zawsze boicie się dowiedzieć czegokolwiek i walczyć o coś? Jakby mi nie chciała oddać to bym się nie dziwila, zostawiłabym na ladzie to siemię i wyszła, bo niepotrzebne mi ale oddalam bez problemu nawet bez paragonu i spoko.

Gość ggggggggf
GRATULUJEMY

Gość gość
wiem, że trochę za późno ale jeśli farmaceuta wprowadził Cię w błąd możesz oddać!