Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojo1

przedwczesny wytrysk

Polecane posty

Gość jojo1

witam mam problem z przedwczesnym wytryskiem uprawiam sex z zoną około jednej minuty i dochodze.czy ktos wie gdzie to leczyc albo gdzie mozna sie z tym zgłosic.

Gość gość
znasz bajkę o wężu? Jeśli nie to spieerdalaj i nie zakładaj takich samych tematów. Poczytaj wpis do 1-szego Twojego tematu. Masz tam napisane jak krowie na rowie,, za przeproszeniem, osiłku.

Gość jojo1
p*****l sie geju

Gość Alemaestro
Napisz do mnie na e-maila to c***omogę naturalnym sposobem. donsituation2000@tlen.pl

Gość gość
jełop dalej powiela tematy, fuuuuuuuuujjjjjjjj

Gość Lenka101
każdy z moich partnerów (6) , ja mam 32 lata, miał ten problem, trzech się przyznało że często się onanizowali jako nastolatkowie (2-3 razy dziennie nawet), i jestem pewna że to jest głowna przyczynaprzedwczesnych wytrysków, z moim obecnym zaczęłam treningi, rozbierałam się do naga i kazałam mu się dotykać i oglądać z każdej strony i przytulać do mnie, później ja go piesciłam ręką, jak mi dawał znak że to już blisko to przerywałam pieszczoty i sciskałam mu lekko jądra, po miesiacu takich treningów i wzajemnym opatrzeniu, bawilismy się ile wypłynie z niego nektaru zanim wytryśnie,czasami udawało mi się zebrać jakieś pół kieliszka zanim wybuchnął, najlepiej robić kółiko wokół żołędzi, teraz może być we mnie nawet 15 minut zanim dojdzie, za każdym razem jest lepiej i dłużej, polecam wszystkim początkujacym takie treningi, naprawdę pomaga

Gość gość
Powiedź ty mi, tylko po co stosować takie treningi, skoro można ten problem rozwiązać zdecydowanie łatwiej. Ja problem rozwiązałem z tym: http://www.kontrolowanywytrysk.pl/