Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOLEGA ATEISTA STUDIUJE TEOLOGIE CZY TO NIE JEST DZIWNE CO MYSLICIE

Polecane posty

Gość gość

KOLEGA JEST ZDEKLAROWANYM ATEISTA i twierdzi ze z ciekawosci studiuje ten kierunek nie rozumiem takich osob tymbardziej ze sie męczy nad tym bo ma juz na pierwszym roku 4 jezyki ,jeden nowozytny czyli angielski a 2 starozytne czyli greka lacina i hebrajski do tego jakies patrologie i historie kosciola.mnostwo historii,filozofii itd.. po co sie meczyc na kierunku ktory nie jest dla niego bo i tak jest ateista

Gość student judaistyki
no i w czym problem? czy jak studiuje judaistyke to oznacza ze stane sie wyznawca Tory?

Gość gość
no i co z tego? lubi studiowac mity i legendy wiec ma prawo.

Gość gość
no raczej historia kosciola to nie mit polinteligencie.:) bo kosciol istnieje od milionow lat mit to twoj mozg chyba hehehe

Gość gość
czy ty w ogole wiesz co to jest teologia??? co on studiuje twoim zdaniem geniuszu? kosciol jako budynek???

Gość gość
nie wiem co to teologia ale wiem ze to cholernie ciezkie studia i duzo tam jest tez PRAWA KANONICZNEGO bo kolezanka to studiuje:)

Gość gość
wiec jak nie wiesz co to jest teologia to sie nie udzielaj, a tym bardziej nie wyzywaj kogos od polinteligentow, bo tylko sama sie osmieszasz :O

Gość gość
bo kosciol istnieje od milionow lat xxxxxxxxxxxxxxx co????????????????????

Gość gość
no ja wiem co to za kierunek bo wlasnie mowie ze kolega studiuje go i na pewno nie sa to mity jak wyzej twierdzisz mnostwo prawa mnostwo historii przedmioty takie jak kosmologia i genetyka nawet a do tego psychologia i pedagogika. mowie poprostu co on ma na wykazie planu studiow i 4 jezyki do tego

Gość gość
ale ze wybrał taki kierunek, zwlaszcza, ze teraz drugi jest płatny, a jest ateistą, ma chyba misje walczenia z religia od srodka ... ?

Gość gość
widzisz, kosciol istnieje milion lat, a studiuja genetyke bożą (pewnie maja cialo jezusa skitrane w lochach uniwesytetu, bo ciezko im od samego boga wziac material do badan) :D

Gość gość
A mnie interesują ptaki, no ale po co mi to, przecież nie jestem ptakiem :O Właśnie tak idiotyczne masz myślenie, autorko.

Gość gość
Kościół istnieje milion lat? O k***a :D :D :D A mity greckie wiesz ile istnieją? Albo rzymskie? Więcej niż 2 tysiące lat. Dowiedz się od kiedy wierzono w Zeusa, a od kiedy z Jezusa. Dowiesz się, że według twojej g******ej teorii chrześcijaństwo to mitologia :D

Gość gość
ale ten kolega jest z zawodu kims innym a teologie studiuje bo jest ciekawa podobno...tylko szkoda ze takie trudne te studia sa widze ze sie męczy nad nimi

Gość gość
a twoj mozg to gowno..hehehe nawet muniek staszczyk sie nawrocil i michnik mowil ze wierzy w Boga bo go znalazl a ty dalej swoje

jezeli kogos cos interesuje to dlaczego ma tego nie robic,ja jestem ateistka ale nikomu sie nie narzucam ze swoimi pogladami niech kazdy ma prawo robic ze swoim zyciem co chce ,oczywiscie tak zeby nikogo przy tym nie krzywdzic

Gość gość
ale to trudne studia niestety calutkie pismo swiete znac trzeba i jakies filozoficzne przedmioty i prawo kanoniczne

Gość gość
MOJ KOLEGA TEz studiowal teologie i byl satanista powaga\ chodzil na wyklady w satanistycznych koszulkach i ciał sobie ręce i w ogole byl metalowcem z dlugimi wlosami szok ale chcial poznac szatana chyba bo teologia to nauka tez o demonach i szatanach oraz aniolach do tego mozna zostac egzorcysta jak sie zrobi po studiach kurs w wiedniu jakios dwa lata na to

Gość gość
norma piekna ogorek jest sliczna i miss i tez jest od kosciola dr

Gość gość
HEHEHE