Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z pannami

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić by dziewczyny mi odpisywały na badoo ? , foty mam całkiem ok. bo jak są tam oceny to mam dużo 10-tek i raczej dobre oceny mam , poza tym jak zapytam o jakieś rzeczy związane z profilem to mi nic nie odpisują np. panna ma że lubi taniec pytam czy tańczy i jakie tańce lubi i nic nie odpisuje a np. ta sama osoba dawała mi 10-tki za zdjęcia i w ogóle jak napisze do kogokolwiek to jest dupa typu pytam coś o profil itp. i zawsze maja to gdzieś , jak tam pisac w ogóle ?

Gość gość
pomoże ktoś coś ?

Gość gość
naiwny jesteś. 10 dostaje 3,5/4 osób, to nic nie znaczy. A to, że ktoś daje że lubi taniec, to daje ot tak, panny siedzace na takich portalach czesto nie maja zainteresowań tak naprawdę, a coś wstawić muszą. Ja ci radze poznawać w realu fajne, interesujące dziewczyny, a nie laski które przesiadują na badoo i innych g***ach. Szczerze facet, tam nie znajdziesz za wielu fajnych, chyba że jestes podobny do nich

Gość gość
a w realu niby takie fajne są ? a jak w realu w ogóle to robić ? bo się nie znam , skąd mam wziąć w realu dziewczyny ?

Gość gość
chociaż w sumie to racja z tym powyższym jak patrze , kurde wywalam tamten profil bo tam same laski które próbuja się dowartościować