Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce myśleć o samobójstwie bo wtedy mogę sie zabic

Polecane posty

Gość gość

faktycznie a tego niechce ale już siły nie mam znowu na retube wyladowałem ehh przez adwent chciałem tam nie wchodzić ;/

Gość gość
kacper??

Gość gość
nie rob tego!!!!!!!!

Gość gość
niechce wchodzic w ciag tych myśli ale niemam sposobu na życie coś mnie zdołuje i rypnie nie deprecha

Gość gość
przestan nie mow tak, trzeba myslec o pozytywnych rzeczach w zyciu........

Gość gość
opozytywnych to że szukam od kilku lat kobiety spoczatku nie bo sie balem opini rodziców czy coś a teraz to sie z wami niedogaduje pisze niewyraźnie bo mi odwaliło z neta .

Gość gość
ile masz lat

Gość gość
chciałbym sie tak na serio wkużyć i z kimś bardzo mocno pobic rozładowac na kimś agresje .

Gość gość
już sporo zaniedługo 20

Gość gość
głowa do góry ja rozważam o samobójstwie już z 5 lat i jakoś jeszcze nic głupiego nie zrobiłem pomyśł sobie, że kiedys spotka cie cos miłego jakas miłość i szczęście i, że warto na to czekać!!

Gość gość
hymm warto czekać ... tylko niezapominaj że masturbacja ci zdrowie niszczy i możesz wogule przyjemności kobiecie dawac . . Może coś sie zmienic ale myślenie by sie zmieniło to ciężka sprawa .

Gość gość
wogule niedawać ehh i dotego zaczyna to tak jakby chciec wyjść ale nasiłe to tłumić zaczynam bo niemam komu nawet otym powiedziec chyba że osobie której nieznam .

Gość gość
mało ze w dzieciństwie byłem swiadkiem agresji , to potem w necie sie pograżyłem brat mnie wysmiał n zrobiłem sobie siare przed policja i rodzina potem cała szkoła wyzsza pograzanie no ostatnio już troche mniej . teraz mnie grzechy dorabuja i samotność

Gość gość
masturbacja ci zdrowie niszczy ? podaj jakies źródła medyczne tych rewelacji średniowiecznych

Gość gość
pogrzanie ale z inego powodu w szkole . . oczywiście nikt sie zemna raczej niechciał bawić w dziecińswie bo najmlodszy byłem . i nalepsze ze niemiałem komu sie zwierzyc przez kilka lat przez 5 , 7 lat . a realnie nic pomnie nieznac ostatnio mi już psycha troche sie rabie unikam ludzi obcych ,

Gość gość
hymm medycznych powioem ci tak siedzisz 3 h przed kompem razy 10 dni w miechu popierwsze przez to mam prawdopodobnie częściowo mroczki bo zmęczenie potem skrzywienie penisa i nauczenie sie do jednego rodzaju boćców wypaczone spojżenie na kobiety

Gość gość
noi co mi stego życia niewidze celu w nim widze tylko grzechi i świeta

Gość gość
ani niemam gdzie posranego worka treningowego zawiesić w pokoju takbym sobie tłuk przynajmniej w niego .

Gość gość
myśli te pochodzą od szatana sam przez grzech np red tube dałeś mu wolna wole jedynie spowiedź komunia i egzorcyzmu do michała archanioła pomoga sie pozbyc samobójczych mysli

Gość gość
szczerze wd***e puł na puł gdyby niewiara to bym niemiał problemów bo bym sie bił tłuk i spał z kim popadnie . wtedy by diabeł był uchahany i ja bym mial świety spokuj ,

Gość gość
Ja też Ci radzę modlitwę, Mszę Św., jeśli myśli dalej będą się pojawiać, idź do psychologa/psychiatry, nie rób sobie krzywdy, musisz nad sobą pracować, na siłę myśleć pozytywnie, uzależnionych od masturbacji jest wielu i wielu z tego wyszło, akurat ostatnio o tym czytałam na forach, powodzenia, możesz z tego wyjść, ale to wymaga pracy

Gość gość
polecam Różaniec, naprawę

Gość gość
różaniec i co mi to da żone poco skoro tak będzie zrabana polityka kraju i tak będzie tylko zdycvhac można albo ci zonezgwałca . . najchetniej bym sobie dał spokuj ze wszystkim

Gość gość
starac sie zmieniac kombinowac wszedzie kipi sexizm ja mam porabany poped bez sensu .

Gość gość
wzrok mi sie tak niepoprawi . ehh niewiem bez sensu dalej to życie bedzie ale skoro mam zyc niewiem poco tylko wiecej nagrzesze .

Gość gość
po co psycholog wystarczy powiedzieć w imię Jezusa odejdź szatanie do piekła mnie to pomaga ale trzeba być u spowiedzi bo spowiedź przerwa wiezy łączące z szatanem a powstają gdy grzeszysz i dla tego pisze Kto grzeszy jest dzieckiem diabła ponieważ diabeł trwa w grzechu od początku a jesteśmy dziećmi boga