Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaySomething

domek do wynajęcia sylwester

Polecane posty

Gość SaySomething

Zwracam się do was z pytaniem :) Mianowicie chciałam zapytać czy wiecie gdzie w górach ( jakaś ładna miejscowość ) mogę wynająć na sylwestra domek z bali na dzień albo dwa . Wszystko cholerka pozajmowane :( A może ktoś z was wynajmuje takie domki ? :)

Gość gość
istebna, fajna oferta ale chwilowo zapomniałam nazwy, chyba 400 zł cały dom na kilka dni

Gość SaySomething
a orientujesz się może czy można na jeden , dwa dni ? Bo dłużej nie możemy z moim chłopakiem :(

Gość gość
cały domek to nie za bardzo we 2 osoby, musielibyście jakoś w więcej osób bo tak się nie opłaca, wydaje mi się, a na dni jest pewnie 2 czy 3

Gość SaySomething
już zajęty cholerka :(

Gość gość
dzwoniłas? no przykro mi, ja nawet jak w zwykły weekend kiedyś próbowałam jakiś domek złapać to problem był (nawet nie w górach ale gdziekolwiek w ciekawej okolicy, urodziny chcieliśmy koleżance zorganizować), a w sylwestra to chyba trzeba z pół roku wcześniej, żeby było :(

Gość SaySomething
Tak dzwoniłam :( No wiem właśnie ... Ale mój wspaniały i inteligentny mężczyzna nie chciał się wcześniej podjąć wynajęcia takiego domku bo bał się że znajomi nas wystawią i nie zapłacą i nie pojadą .. dopiero teraz jakoś mu się odmieniło kiedy stwierdził że tak na prawde znajomi mu nie sa potrzebni na sylwestra i ze mozemy jechać sami ... BŁYSKOTLIWOŚĆ ... A teraz dzięki niemu jesteśmy w czarnej d*pie i pewnie sylwestra spędzimy z Polsatem :)))