Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość gość

Wyszłam za bogatego mężczyznę. Moi rodzice nie należą do ludzi biednych, ale prowadzą mały interes. Teściu prowadzi dużą firmę, mój mąż w niej pracuje. W tej chwili nie pracuje jestem na l4. Jestem w zagrożonej ciąży, muszę, leżeć. Czuję, że nic do tego małżeństwa nie włożyłam. Mąż miał dom, samochód. Wszyscy plotkują, że jestem z nim tylko dla pieniędzy, a ja go kocham...

Gość gość
Zazdroszczą kasy

Gość gość
Dziecko jest wspólne i coś w nie włożyłaś, a ludźmi się nie przejmuj.

Gość gość
Naprawdę czuję się kiepsko w takiej sytuacji. Pracuje, ale moja pensja to grosze przy pensji męża.

Gość gość
odwieczny problem Polaków: co ludzie powiedzą. Jeśli kochasz faceta i on o tym wie, niczym innym sie nie przejmuj. Bezsensowne zawracanie sobie glowy

Gość gość
poswiecasz zycie bedac w zagrozonej ciazy a twierdzisz ze nic nie wlozylas do malzenstwa, poyebalo cie chyba.

Gość gość
Moja teściowa wypomina mi na każdym kroku, że wydaje pieniądze męża.

Gość gość
Materialnie nic nie wnioslam. Teraz teściowa jeszcze bardziej na mnie jęczy. Uważa, że jestem śmierdzącym leniem, bo cały czas leżę nie sprzątam ani nie gotuje.

Gość gość
ale te pieniądze mąż dostał od niej? jak to jego własne zarobione..nic jej do tego.

Gość gość
Mąż pracuję u swojego ojca. Jego ojciec dzieli zyski firmy na pół i dzielą między siebie.

co cie obchodzi co mowia/mysla inni, ty kochasz meza, on kocha ciebie, bedziecie zaraz miec dziecko, a jesli jestes w ciazy zagrozonej to nie powinnas myslec teraz o glupotach i sie zadreczac, dziecko to wyczuje i tez bedzie nieszczesliwe

Gość gość
Kiedyś nie przejmowałam się o ktoś o mnie myśli, mówi, ale wtedy miałam zajęcie. Pracowałam. A teraz siedzę w 4 ścianach tylko pokoje zmieniam.

Gość gość
Przestań, stres w ciąży jest niewskazany, powinnaś mieć gdzieś takie gadki, musisz podnieść samoocenę, nie pozwalaj sobą rządzić. Doceniaj co masz, ludzie zawsze będą krytykować i gadać, to niemożliwe, żeby się podobać wszystkim. A mąż Cię akceptuje, skoro Cię kocha, dbaj o siebie i myśl pozytywnie:)

Gość gość
Dziecko powinno być najważniejsze

Gość gość
Kochana ciesz się tym, co masz. Ja nigdy nie miałam pełnej rodziny, moj narzeczony mnie zostawił, nie mam pracy i nie mogę znaleźć. A poza tym mam kłopoty hormonalne i ciąża w przyszłości raczej będzie trudna;( Przestań się skupiac nad tym, co nie jest tego warte. Dbaj o zdrowie i się ciesz, że jest ktoś kto Ciebie kocha!

Gość gość
wez sie ogarnij jedyny Twoj problem to taki ze ludzie gadaja :O