Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak tanecznego talentu

Polecane posty

Gość gość

hej, czy nie mając wyczucia rytmu jestem w stanie nauczyć się ładnie poruszać chodząc na kursy tańca? czy to trzeba mieć już w genach? no na razie nie ma tragedii, widziałam gorsze przypadki, ale dobrze też nie jest, a marzy mi się by kiedyś umieć się seksownie poruszać. chodzi mi w skrócie o to czy poczucie rytmu jest do wyuczenia?

Gość fhhhf
uczysz sie striptizu ?

Gość gość
czy "seksownie się poruszać" musi od razu oznaczać striptiz/taniec na rurze... czy co tam jeszcze

Gość gość
w tańcu też się poruszamy chyba, no nie? chodzi o poruszanie np. biodrami, to się widzi kiedy tańczy ktoś kto ma wyczucie rytmu

Tak. Ale czym innym jest seksowny chód, a czym innym taniec. A jeszcze czym innym wywijanie biodrami. Swoja droga, podobno jaki czlowiek w tańcu - taki w łóżku. Probuj. Może się nauczysz.

Gość gość
ja o seksownym chodzie nic nie wspominałam. a poruszanie biodrami może być elementem tańca, zwłaszcza tańców latynowskich

Gość gość
może ktoś ma jakiś pomysł jak sobie w tym pomóc? sam kurs raz w tygodniu chyba nie wystarczy...

Gość gość
o ja też chętnie się dowiem. Jestem noga w tańcu, a na wesele mój luby naciska :o