Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne sytuacje u niedoszłych teściów

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, co myślicie o takiej sytuacji. Jestem u niedoszłych teściów, w odwiedziny na kilka dni przyjechały do nich wnuki z rodzicami. Czy uważacie,że normalne to jest że dziadki spali z najmłodszym z wnuków- chłopiec 1,5 roku? Mnie to zbulwersowało i nie wiem dlaczego ojciec i matka tego dziecka wyrazili na to zgodę! Poruszyłam tą sytuację z moim partnerem to był oburzony i wstrzął kłótnie- dziwne.

Gość gość
odpowiedziałabym ale nie wiem co to znaczy "wstrzął" , po co używać słów których się nie zna, albo zna i nie umie nimi posługiwać?

Gość gość
właśnie nie prowo ! Ta sytuacja miała miejsce i teraz podczas słuchania tej historii przypomniało mi się to co miało miejsce wtedy nie wiem po co jakieś słowne zaczepki tyczące się pisowni - chore

Gość gość
a czy to jest chore ze ja matka spie w 1 lozku z 5 latka.?

Gość gość
hhhm mnie się to nie wydaje dziwne a czemu? bo ja jako kilkulatka spałam z dziadkiem :D niekiedy sama, a niekiedy jeszcze z siostra i to uwielbialam. Moj dziadek opowiadał nam bajki a my cały czas sie smialysmy z tego co on mówił. Po dzis dzien (a mam 29 lat) dziadek jest jedną z osob która kocham ponad życie. najwspanialnszy człowiek jakiego znam

Gość gość
ja nie widze w tym nic dziwnego. Moja ciotka też sypia w jednym łóżku ze swoją wnuczka jak ją na noc podrzucają do niej.

Gość gość
przyjmij do wiadomości ze nie kazdy dorosły facet to pedofil! na miejscu twojego narzeczonego bym sie obrazila za takie sugestie. matka czy ojciec tego dziecka zna ojca cale zycie i na pewno wie czy jest ok czy nie.

Gość gość
Moja teściowa też chętnie spałaby z moimi dziećmi, siostry teściowa zresztą też- stare baby mają to do siebie, ze zagłaskały by wnuka na śmierć i przytulały całą dobę. Co więcej- zapewne wstrząśnie to Tobą- kiedy mój syn był młodszy i zostawał na noc u moich rodziców to czasem z nimi spał- jak się czegoś wystraszył albo po prostu wolał nie zostawać sam.

Gość gość
no tak nie każdy dziadek to pedofil ale każdy dziadek jednak może nim być. Tyle tylko że babcia jest babcią tego wnuka a dziadek to jej drugi mąż to nie jest dziadek z krwi i kości

Gość gość
Mam nadzieję że prowo, ale teraz taka histeria na tle pedofilii że i to może się zdarzać. Tak traktując to na serio- moi rodzice nieraz spali z moim dzieckiem, właściwie od urodzenia- bo kiedy nocowałam u nich brali go do siebie żebym odpoczęła, teraz mały ma 2,5 roku i dalej jak zostaje u dziadków śpi razem z nimi w łóżku, turystycznego nie lubi, drewnianego ze szczebelkami z każdej strony też nie, a jak śpi z nimi przynajmniej czują kiedy wstaje bo robi to po cichutku.

Gość gość
Mój smyk nie zostaje z dziadkami na noc bo nie ma potrzeby ale czasami jest u nich w ciągu dnia.Kiedy nadchodzi czas drzemki zawsze zasypia z ktorymś z dziadków mimo że w domu zawsze śpi w swoim łóżku.Po prostu lubi się z nimi przytulać i wygłupiać. Ja jako mała dziewczynka często nocowałam i spałam z dziadkiem (babci nie miałam). Fajnie było - zawsze opowiadał mi różne historie albo czytał bajki.

Gość gość
no tak skoro dla Was to norma to pewnie tak samo uważali rodzice tego chłopca

Gość gość
niedoszłych? czyli co rozstaliscie sie z partnerem????