Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

milosc to sciema milosci nie ma

Polecane posty

Gość gość

Ciągle kiedy mi zależało zawsze kończyło się porażką ...prawdą jest to że przegrywa ten któremu bardziej zależy..w tym przypadku jestem to ja..nie wiem czuje się podle że tak jestem traktowana wszystko przestało mieć znaczenie stałam się wredna dla wszystkich mszcząc się za swoje porażki sercowe stale jem to mi pozostało tak sobie ulże w cierpienu....

Jest miłość tylko trzebs trafic ,inni mowia ze milosc przyjdzie sama to moim zdaniem sciema ,milosci nie znajdzie sie siedzac dups przy tv ;) ..szukaj a znajdziesz ja szukalam nie czekalam bo do teraz byla bym sama :P

Gość ARTUR 28
Miłość jest, tylko dobrze ukryta..... Czasem trzeba sporo się naszukać żeby ją znaleźć! :-)

Gość gość
wole już nie szukać zapewne po raz kolejny okazało by się to samo...

Gość ARTUR 28
Z takim podejściem to faktycznie łatwo nie będzie...:-( Kurcze uszy do góry i na łowy !;-)

Gość gość
proszę Cię łowy ...poświęasz komuś kawałek życia mając jakomś tam nadzieje żeby potem usłyszeć to jednak nie to...

Gość ARTUR 28
Zależy jaki to kawałek tego życia..... jak np 5 lat , to faktycznie współczuję....ale jak miesiąc to bez przesady... Ile moja kochana masz lat?Jeśli to oczywiście nie jest tajemnicą...;-)

Gość gość
czas nie ma znaczenia liczy się to co człowieka spotkało ...zależy Ci i to bardzo a ktoś Cię tak potraktuje ;/

Gość ARTUR 28
To presji wielkiej nie ma.... Ale po porażce zawsze boli zwłaszcza jak bardzo się zaangażowałaś...Szkoda mi Ciebie!....ale też jestem pewien że najlepsze jeszcze przed Tobą !;-)

Gość gość
wątpie...widze że ta sytuacja strasznie mnie zmieniła stałam się wredna i mszczę się na wszystkich dookoła ...nie wiem ale od jakiegoś czasu stale jem...nie wiem już sama co czuje ..wielką gorycz porażki jestem zła na siebie za swoją naiwność ...czuje obrzydzenie do samej siebie ...

Gość ARTUR 28
Bez przesady.... Doła masz strasznego ale to pewnie niedługo minie. A co właściwie się stało....jeśli chcesz powiedzieć, oczywiście....

Gość gość
mówiłam zaangażowałam się ,zależało mi...i usłyszałam tylko to nie tak miało być...po tym wszystkim tylko tyle..

Gość gość
to już kilka miesięcy a mi nie minęło..;(

Gość ARTUR 28
To faktycznie facet się nie wysilił...Z drugiej strony widzisz teraz jaki był... Może to lepiej że poszedł w inną stronę....lepiej że teraz a nie po ślubie. Swoje odcierpisz, to pewne , ale swoją połówkę znajdziesz , jestem o tym przekonany !:-)

Gość gość
wybieram staropanieństwo ;) !

Gość gość
najgorsze że to nie pierwsza taka sytuacja poprzednia była jeszcze gorsza ale to temat nie na tutaj..;(

Gość ARTUR 28
No nie wygłupiaj się!!!:-D Demografia nam się zawali od takiego podejścia do sprawy:-D Stanowczo zabraniam myślenia o staropanieństwie!!!!!:-D

Gość gość
tylko to mi pozostało ..wredna jędza i wygladam jak pająk ;/

Gość ARTUR 28
Z jędzostwa da się bardzo szybko wyleczyć a i z wyglądem też nie powinno być problemów....;-)

Gość gość
ty to umiesz pocieszyć! ;)

Gość ARTUR 28
Taki mój zawód :-) jestem psychologiem... Ale nie traktuję Ciebie jak pacjentki tylko ofiarę beznadziejnego faceta... Nie mogę sie zgodzić z Twoim twierdzeniem że nie ma miłości.....po prostu....:-)

Gość gość
o matko..psycholog...pewnie nie zły ubaw ze mnie masz ;/ boże a ja sama już nie wiem czy się żale czy opowiadam..;(

Gość ARTUR 28
Z tym ubawem to bez przesady...potrafię być empatyczny...jeśli zaś chodzi o żale czy opowiadanie- cóż-jest w tym element tego i tego...Ale mi to nie przeszkadza a Tobie może pomóż !;-)

Gość ARTUR 28
I przepraszam za błędy stylistyczne...efekt zmęczenia:-)

Gość Justynka34
Ten Artek to interesujący gość.....w sumie.....;-)

Gość Ramee
Postaw sobie cel w życiu i nie męcz się rozterkami miłosnymi.Też tak miałem.Stałem się zimny dla otoczenia i...swoim chłodem kaleczyłem serce najwspanialszej kobiety.W porę się opamiętałem.Także przestań się tym zadręczać, bo może przyjść moment gdy trafi Ci się super facet a ty będziesz go krzywdzić.

Gość gość
nie wiem co się ze mną dzieje zmieniłam się i to na gorsze...