Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Nie żebym kogoś dyskryminował. Ale może na początek się przedstawię. Mam na imię Jurek, jestem z małej miejscowości na północy Polski. Napisałem w tytule, że mam pytanie do kobiet, bo w chciałbym poznać wasz tok myślenia. O ile to możliwe :) Otóż sprawa wygląda następująco. Mam dziewczynę, jesteśmy ze sobą jakiś rok. Niedawno poznałem koleżankę, a w zasadzie to ona okazała mi zainteresowanie. Widziałem w jej oku ten błysk jak na mnie patrzyła. Zaczęła mnie jawnie podrywać, tu gdzieś dotyk, tu oczka jak guziki i milusie spojrzenie, spoglądanie ukradkiem, miłe słowa, komplementy. Wszystko zmieniło się w pewnym sensie gdy dowiedziała się, że mam dziewczynę. Za każdym razem gdy z nią jestem patrzy się cały czas na nas. Kiedyś pojechaliśmy razem na kawę, było miło, widać było, że jej sie podobało, a z drugiej strony potem kontakt jakby się oziębił, zadzwoniłem spytać co słychać, była oziębła... Tzn nadal mamy kontakt ale jej inicjatywa mocno się ograniczyła, np bez zbędnych sms, kontakt jedynie konieczny w szkole. I ostatnio wydarzyła się rzecz dziwna. Spotkałem ją gdy szedłem z dziewczyną w szkole. Gdy ta koleżanka mnie spostrzegła zatrzymała się jakieś 10 metrów przed nami, popatrzyła się na nas i odwróciła się na nodze po czym koleżanka z którą szła "pociągnęła" ją żeby mimo wszystko przeszły obok nas. Idąc nawet nie popatrzyła na nas. Powiedzcie co może być powodem. Bardzo ją lubię. Jak próbowałem sprawdzić czy ona oczekuje czegoś więcej ode mnie zaczyna mnie jakby "olewać", odpowiadać wymijająco, okazuje obojętność co jest bardzo irytujące.... Proszę o odpowiedzi co o tym sądzicie, jak to można rozumieć.

Gość gość
tego nie da się zrozumieć..

Gość gość
ty chłopcze masz problem z sobą! Ograniczył sie do [patrzenia i patrzenia/ :D każdy ma oczy pedale po to oaby patrzeć , ale ty widze masz obsesje na punkcie tej dziewczyny nie ma co ukrywac :D